23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TAČNO U PODNE: Brnabić najavila da sutra počinje skupljanje potpisa za beogradske izbore

TAČNO U PODNE: Brnabić najavila da sutra počinje skupljanje potpisa za beogradske izbore

Danas je održana sednica Predsedništva SNS-a na kojoj je Ana Brnabić saopštila planove za početak sakupljanja potpisa za predaju liste. Prema njenim rečima, sutra od 12 časova SNS sa koalicionim partnerima kreće sa skupljanjem potpisa za ponovljene izbore u Beogradu. Ovim potezom stranka želi da pokaže podršku koju uživa među građanima i da potvrdi svoju viziju razvoja grada.

Sutra od 12 časova SNS sa koalicionim partnerima kreće sa skupljanjem potpisa za ponovljene izbore u Beogradu – rekla je Brnabić.

Na sednici Predsedništva danas je usvojena gradska lista, a GIK će sutra održati sednicu u pola 11, na kojoj će biti usvojeni svi modeli obrazaca. Ovo je još jedan korak ka pripremama za izbore i pokazatelj ozbiljnosti sa kojom SNS pristupa političkim procesima.

Sutra u 10 časova ćemo u prostorijama naše stranke potpisivati koalicioni sporazum. Idemo na izbore sa strakama koje smatraju da se Beograd dobro razvijao pod vlašću SNS, da smo pokazali da imamo dobru i jasnu viziju za Beograd i za razvoj grada, a da taj razvoj uključuje sve bolji kvalitet života za sve koji žive u Beogradu – kazala je ona.

Kao deo priprema za izbore, sutra u 10 časova će u prostorijama stranke biti potpisan koalicioni sporazum sa partnerima. Ova akcija predstavlja zajednički korak ka ostvarivanju političkih ciljeva i jasno pokazuje snagu koalicije koja podržava SNS.

BONUS VIDEO: