22/09/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

SVI UZ ‘ORLOVE’ ISPRED ŠTARK ARENE! Grad Beograd organizovao gledanje finala između Srbije i Nemačke! (FOTO)

SVI UZ 'ORLOVE' ISPRED ŠTARK ARENE! Grad Beograd organizovao gledanje finala između Srbije i Nemačke! (FOTO)

Na platou ispred Štark arene danas je sportski dan. Svi zainteresovani će imati priliku da osim finalne košarkaške utakmice u 14.30 časova prate, i sva ostala sportska dešavanja u kojima učestvuje Srbija.

Podsetimo, košarkaši Srbije od 14.40 po srpskom vremenu u Manili igraju protiv Nemačke za titulu najbolje reprezentacije na svetu.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Potom će uživo biti organizovan i prenos odbojkaške utakmice Srbija – Češka u 17.50 časova, a u 20.30 sati svi će moći da gledaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo Srbija – Litvanija, dok će u 22 sata ljubitelji tenisa imati priliku da na otvorenom prostoru bodre Novaka Đokovića u meču sa Danilom Medvedevom.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

– Naši hrabri momci su neverovatnom borbom preskočili sve prepreke, pobedili nepobedive i stigli do samog finala svetskog prvenstva. Zato treba da im pružimo podršku, da zajedno sa njima ‘ginemo’ za svaki poen i da im damo podstrek da se popnu na svetski tron. Oni su već naši pobednici, ali dokažimo zajedno da smo najbolji na svetu – saopštila je gradska uprava.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Autor: