08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STRAVIČNI DETALJI IZ BOLNICE! Aneli Ahmić jedva izbegla SMRT, dobila NAPAD GUŠENJA, a ova scena je RAZORILA!

STRAVIČNI DETALJI IZ BOLNICE! Aneli Ahmić jedva izbegla SMRT, dobila NAPAD GUŠENJA, a ova scena je RAZORILA!

Takmičarka „Elite“ Aneli Ahmić danas je abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Ona je na kliniku stigla nešto pre 11 častova, a napustila je malo posle 15 časova.

Nakon toga se vratila na imanje u Šimanovcima i sa cimerima podelila stravične detalje koji su se desile tokom ,,čišćenja“. Naime, vidno utučena i slomljena, Aneli je otkrila da je dobila napad gušenja i da je imala potresne scene pred očima dok se sve obavljalo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

– Muka mi je bilo, sinoć nisam ni spavala. Tamo sam počela da sanjam njega, kako je došao u bolnicu sa Zolom i kako je počeo da mi se smeje. Ja se ne sećam posle toga ništa. Sanjala sam Situ, Noru, brata, i kako Sita nije htela malu da mi dovede. Počela sam da se gušim pre anestezije. Užasan osećaj, tako me je sramota. Sramota me je od vas, od doktora. Sedim tamo raskrečena… – govorila je Aneli.

Podsećanja radi, Aneli je sinoć tokom emisije „Gledanje snimaka“ otkrila kako se oseća i šta misli kako njena porodica reaguje na njenu odluku.

 

 Kako ću se osećati?! Rekla sam ti da mi je sramota, kada sam došla u kliniku imala sam osećaj da svi znaju šta sam došla da uradim, gledaju sve te svađe, osećam se poniženo. Rekla sam malo pre: „Da li će njega biti sramota kada izađe“, i sigurno će ga gledati i pamtiti po tome. Mene će biti sramota, moju majku je sigurno sramota izaći na kafu, jer sigurno njeni komentarišu kako je njena ćerka trudna u rijalitiju i da se sada čisti. Mama reaguje na sve jako loše, Sita je jaka, može sve shvatiti i njoj je katastrofa, za brata da ne komentarišem čovek ne želi da čuje za mene, a mama je van sebe – rekla je Ahmićeva sinoć voditeljki.

BONUS VIDEO: