05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STRAVIČAN SNIMAK! Miona MALTRETIRA Ša, katastrofalno PRIZNANJE uživo u emisiji sve ZGROZILO!

STRAVIČAN SNIMAK! Miona MALTRETIRA Ša, katastrofalno PRIZNANJE uživo u emisiji sve ZGROZILO!

Starleta Maja Marinković već mesecima unazad vodi ozbiljan rat sa pevačicom Mionom Jovanović, što se znatno pogoršalo u trenutku kada uplovljava u vezu sa njenim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom. 

Miona već danima koji su iza nas, vrlo otvoreno provocira i pokušava da što više ponizi Marinkovićevu, što su svi ukućani i primetili. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

Međutim, tokom ,,Pitanja novinara“ Maja je u razgovoru sa predstavnicima sedme sile otkrila šta se dešava između Mione i Nenada Aleksića Ša i na koji način ga pevačica sve maltretira, što je sve šokiralo. 

Maltretira čoveka, idi mi skuvaj kafu, pa se ne ljubi zbog karmina. Ona sve te stvari ne poseduje kada je odnos sa Ša u pitanju, nesrećna je devojka, to se vidi po njoj. Mislim da se napolju sve vidi, šta da komentarišem dalje, kada njen dečko onako komentariše? Njih dvoje pokazuju iz dana u dan da im je odnos ozbiljna lakrdija, skalamerija, nema poboljšanja. Kada bude bio prvi susret sa roditeljima, od tog posla nema ništa – ispričala je Maja.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Miona Jovanović

 

– Miona je jedno veliko zlo. Ona je najozlojađenija osoba. Pokušavaš da zlo ispolajvaš na druge ljude, sinoć si mene htela da poniziš, ružno je to što si iznela o bivšem partneru, sve najgore mislim o njoj – kazala je Maja.

– Maja je najozlojađenija. Niko je nije prihvatio kao devojku. Svima je bila prolazna faza. Ona je imala u prošlosti muškarce koji su imali decu, porodicu i partnerke. Jako je zlo – kazala je Miona.

BONUS VIDEO: