13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STRAVA I UŽAS! Muškarac decenijama terao ženu i decu da piju „TEČNOST ZA ISTERIVANJE ĐALOVA“ – oni dobili OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME!

STRAVA I UŽAS! Muškarac decenijama terao ženu i decu da piju "TEČNOST ZA ISTERIVANJE ĐALOVA" - oni dobili OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME!

Užasna priča o porodičnom nasilju i zlostavljanju šokirala je lokalnu zajednicu u Novari, Italija. Neimenovani muškarac (48) iz Novare je uhapšen nakon što je njegova supruga hrabro odlučila da prijavi dugogodišnje maltretiranje njoj i njihovoj deci.

Tečnost za „isterivanje đavola“

Muškarac je terao svoju porodicu da pije specijalnu „tečnost“ koju je i sam konzumirao, u uverenju da će na taj način „isterati đavola“. Prema prijavi supruge, ovo uznemiravanje je trajalo čak i deceniju, ali se očevo ponašanje pogoršalo u decembru 2020. godine. Tada je počeo da maltretira svoju porodicu da pije „mešavinu“ čak po pet litara na dan, što je dovelo do ozbiljnih zdravstvenih problema kod dece.

Uznemirujući prizori u porodičnom stanu

Policajci su odmah reagovali nakon prijave supruge i intervenisali u porodičnom stanu gde su zatekli jedno od dvoje maloletne dece u jako lošem fizičkom stanju. Dete je bilo bledo i izmučeno, a kasnije se saznalo da je moralo da popije pet litara „mešavine“ zbog čega je povraćalo i imalo jake grčeve u stomaku. U spavaćoj sobi su pronađena dva rezevoara, jedan pun, drugi prazan, u kojima se nalazila tečnost koju je muškarac koristio.

Pritvor

Nakon hapšenja, muškarcu je određen pritvor iz predostrožnosti kako ne bi slučajno ponovo ponovio krivično delo. Ova odluka je doneta u cilju zaštite žrtava i sprečavanja daljeg zlostavljanja.

Ova porodična drama je šokirala lokalnu zajednicu i istakla važnost prijavljivanja nasilja u porodici kako bi se zaštitile žrtve i sprečilo dalje zlostavljanje.

BONUS VIDEO