16/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STIGLO ZVANIČNO OBAVEŠTENJE O NESTANKU MILJANE KULIĆ! Porodica je hitno morala da preduzme mere!

INFO

Takmičar „Elite 7“ Ivan Marinković je tokom superfinalne žurke govorio o svom odnosu sa sinom Željkom Kulićem, te priznao da je pokušao da kontaktira sa Marijom Kulić, kako bi ga video.

– Nisam se čuo sa Miljanom, ali sam poslao poruku Mariji Kulić i zvao je, nije mi odgovorila. Želim da vidim Željka, dobio sam baš žarku želju. Biću strpljiv, čekaću – rekao je Ivan, pa dodao:

– Sa Lenom se nisam čuo, to je malo teža priča. Ona je teža za saradnju od Marije, teška priča, o tom ne može ni da se priča.

Marija Kulić se nakon ovoga oglasila, te istakla da Miljana i ona žele odmor.

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Miljana i Marija Kulić

 

– On je svih ovih meseci radio na tome da ne dobije odgovor. Želimo odmor Miljana i ja od svega. Poslao je poruku samo, nije zvao. Ne znam hoću li dati šansu. Neka brine o tom psu, sad se setio kad ga Jelena ostavila – Marija Kulić za „Blic“.

Danas je na Miljaninom zvaničnom Instagram profilu osvanulo zvanično obaveštenje, iza kog stoji Marija, kako se pretpostavlja. Ona je isprozivala sve koji vode računa o njihovom živoru, pa ih obavestila da će porodica Kulić biti odsutna:

– Dragi naši, obaveštavam vas da smo Miljana, Željko, Siniša i ja na letovanju, tj. moru od 19. jula do 07. avgusta. Ne pratimo emisije, niti bilo šta na TV-u, jer uživamo u prelepom hotelu, na plaži, u hladu i odmaramo od mnogih opsednutih nama. Želimo svima da uživaju u životu – glasilo je obaveštenje na profilu Miljane Kulić.

INFO

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić, Instagram

 

BONUS VIDEO: