19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„STEFANOVIĆ IMA IMAGINARNOG PRIJATELJA KOJI SPROVODI ISTRAGU“ Premijerka Brnabić o sumanutoj izjavi Đilasovog poslušnika

"STEFANOVIĆ IMA IMAGINARNOG PRIJATELJA KOJI SPROVODI ISTRAGU" Premijerka Brnabić o sumanutoj izjavi Đilasovog poslušnika

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oštro je reagovala na izjavu zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića o navodnoj međunarodnoj istrazi o izborima u Srbiji, nazivajući njegovog prijatelja imaginarnim.

Postojanje imaginarnog prijatelja može se smatrati normalnim u detinjstvu, ali Stefanović je odrastao čovek – istakla je Brnabić.

Dodala je da bi, ako dete priča o svom izmišljenom prijatelju, trebalo postavljati pitanja kako bismo saznali više o njihovim interesovanjima.

Nije retkost da deca stvaraju izmišljene prijatelje ili saputnike, nekoga sa kim mogu da razgovaraju, komuniciraju i igraju se sa njima – napisala je Brnabić i dodala da ovi kobajagi prijatelji mogu da budu u obliku nevidljivog prijatelja, životinje ili igračke.

 

 

Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde, stao je iza tvrdnje da je međunarodna istraga o izborima u Srbiji već u toku. On je istakao da su razgovori predstavnika koalicije SPN u Parizu bili sadržajni i dobri, te da se međunarodna istraga odvija kroz OEBS i Savet Evrope. Stefanović je naglasio da, prema njegovom mišljenju, posle izveštaja ODIHR ne postoji nikakav izgovor za nesprovođenje istrage, već je pitanje samo u kom obliku će ona biti sprovedena.

Ova reakcija predsednice Vlade i izjava zamenika predsednika Stranke slobode i pravde samo su dodatno zaoštrile tenzije u vezi sa izborima u Srbiji. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će doista biti pokrenuta međunarodna istraga, kako tvrdi Stefanović.

BONUS VIDEO: