03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STEFANI ČUPALA KOSU S GLAVE! UČESNICA ELITE VAN SEBE ZBOG MUNJEZA! Evo šta je usledilo! (FOTO)

STEFANI ČUPALA KOSU S GLAVE! UČESNICA ELITE VAN SEBE ZBOG MUNJEZA! Evo šta je usledilo! (FOTO)

Nakon što je saznala da je Danijel Dujković Munjez diskvalifikovan, Stefani Grujić ne može da dođe sebi. Ona ne može da oprosti Danijelu što je sada sama u rijalitiju bez njega i što je on u spoljnom svetu, pa su njeni cimeri prosustvovali scenama koje lede krv u žilama, a reč je o njenom plakanju i bacanju po podu, nakon čega je usledio i histerični napad.

Ne mogu da verujem da sam sada u rijalitiju sama.Strašno je što se sve ovako desilo, nisam mogla ni da sanjam! Ne mogu da dođem sebi, dobiću napad panike, tako se osećam – urlala je Stefani iz petnih žila.

Foto: RTV PINK printscreen

Stefani Grujić

 

Podsećamo, učesnik Elite Danijel Dujković Munjez odlukom velikog šefa diskvalifikovan je iz popularnog rijaliti programa. Produkcija je donela odluku posle dugog većanja, a fanove rijalitija svakako je zatekla ova vest. 

Inače, u jeku skandala trenutno su Maja Marinković i Stanislav Krofak, koji su obećali da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu reč brzo pogazili. Njih dvoje su sinoć nakon žurke imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je juče objavila snimke sa kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži. 

Foto: printscreen/RTVPink

Munjez Danijel

 

Očigledno nisu mogli da obuzdaju strasti, a nakon ovog snimka je i jasno zbog čega su danas u radio-emisiji „Amnezija“ rekli kako je sve u najboljem redu i da više nemaju probleme, zbog kojih su poslednjh nekoliko dana žestoko ratovali. 

Snimak vreme akcije Maje i Stanislava postala je glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, a publika uglavnom deli mišljenje da je Krofak ovim potezom žestoko obrukao ćerku kojoj je obećao da više neće imati  žestoka akcije sa Majom, sve dok traje rijaliti. 

BONUS VIDEO: