29/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

STEFAN KRKOBABIĆ: Svi i sve za Srbiju! PUPS podržao ideju predsednika Vučića o opštenarodnom okupljanju

„Ideja predsednika Srbije Aleksandra Vučića o opštenarodnom, nadstranačkom okupljanju nije od juče, ona je promišljena i utemeljena, gotovo da je imperativ vremena u kome živimo“, poručio je Krkobabić u saopštenju.

Za PUPS je prihvatljivo sve ono što vodi boljitku Srbije i svih njenih građana, rekao je Krkobabić.

„Sažeto rečeno svi i sve za Srbiju. Za Srbiju prosperiteta, Srbiju socijalne pravde, Srbiju jednakih šansi za sve“, naglasio je Krkobabić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas u Vranju da će Narodni pokret za državu biti formiran krajem maja ili početkom juna i pozvao sve da se priključe i istakao da to neće značiti gašenje političkih stranaka.

„Mi ćemo u naredna dva meseca da radimo na organizacionoj formi zajedno sa mnogim ljudima, molim vas kada se to formira krajem maja ili početkom juna, to je moja molba za vas da razmislite o tome i da se priključite tom velikom Narodnom pokretu za državu“, poručio je Vučić.

Kazao je da je to pokret “za našu jedinu i jedinu državu Srbiju, koju moramo da sačuvamo za našu decu i za koju moramo da budemo mudri, pametni i odgovorni sa politkom koju ćemo da vodimo“.

„To nema veze sa gašenjem stranke. U ovim uslovima kada smo pritisnuti spolja vazno je da angažujemo sve pametne ljude i iz stranaka i van njih, ljude koji su za normalnu i pristojnu Srbiju, da se ujedinimo svi i da sačuvamo decu za budućnost, da udružimo znanje koje imamo“, poručio je Vučić i dodao da će on biti deo tima.