23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STANISLAVU STIŽE ŠOK PORUKA OD ĆERKE: Ovo njeno obraćanje totalno menja tok RIJALITIJA, Krofak će ostati bez teksta!

INFO

Stanislav Krofak Pantera privukao je pažnju javnosti svojim ulaskom u Elitu, a trenutno uživa u vezi sa Majom Marinković, jednom od najkontroverznijih učesnica ikada.

Iako su se svi pitali kako celokupnu situaciju komentariše njegova porodica, Stanislavova ćerka je maksimalno uz njega, ali na vezu sa Majom gleda kao na usputnu zanimaciju. Ipak, ona mu svakodnevno pruža podršku putem Instagram profila, gde objavljuje poruke koje stižu, a nedavno je objavila njegovu fotografiju iz Elite, uz emotikon srca i pesmu „Koliko volim te“:

– Koliko volim te, ne mogu ti reći, za to ludilo nema prave reči, nijedne koliko volim te, neću ni da pišem, od broja najvećeg za jedan broj je više – glase stihovi ove pesme.

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak

Podsetimo, juče je jedna stranica koja prati dešavanja iz rijalitija podelila fotografiju iz Zagreba, na kojoj se vidi šokantna poruka upućena Krofku i to na zidu škole u koju ide njegova ćerka Vanesa. 

– „Stranislav Krofak silovatelj“ i „Stanislav Krofak pedofil“ – pisalo je na zidu, što je iznandilo mnoge. 

Inače, iako su mnogi tek sad videli ovu fotografiju, Krofak je već komentarisao natpise i javno sve podelio putem svog storija na društvenoj mreži Instagram, pa i odgovorio ljudima koji su mu uputili ove poruke. 

– Dušmani, dosta je dečijih fora. Idemo malo ozbiljnije – napisao je Krofak i dodao emotikon koji plače od smeha.

BONUS VIDEO: