05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STANISLAVOVA ĆERKA PREKINULA ĆUTNJU: Hitno se oglasila nakon SVADBE sa Mionom, poslala ocu JASNU PORUKU u Elitu!

INFO

Juče je u rijalitiju „Elita“ održano venčanje Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, a ova spektakularna ceremonija privukla je veliku pažnju javnosti. Nakon venčanja, mladenci su „otputovali“ na medeni mesec van imanja u Šimanovcima, dok je posebnu pažnju privukla „Igra istine“ koju su odigrali, razmenjujući do sada neotkrivene detalje iz njihovog turbulentnog odnosa.

Ovim povodom se sada oglasila i Vanesa Krofak, Stanislavova ćerka, koja  je prvi put progovorila o venčanju svog oca i iznela svoje viđenje ovog događaja o kojem bruji ceo region. Kako je istakla, njoj je najbitnije da je on srećan, a da li je sa Mionom ili nekom drugom devojkom, nije njena stvar i u to nikada neće ulaziti.

Gledala sam nešto malo, meni je lepo kad je on srećan, a juče se baš opustio. Ne želim pričati o njihovoj vezi, jer to nije moja stvar. On je moj tata i njegov život je njegova stvar. Meni je najbitnije da je on srećan – poručila je kratko Vanesa, prenosi Pink.rs.

Foto: Instagram

Stanislav Krofak sa ćerkom Vanesom

Podsećanja radi, Miona Jovanović i Stanislav Krofak su prethodne večeri sklopili brak pred kamerama, nakon čega su se uputili na „medeni mesec“ izvan imanja u Šimanovcima i proveli noć zajedno. Tokom večeri, nakon bogate večere i turbulentne „Igre istine“, krenuli su na spavanje, a Krofak je iskoristio poslednji trenutak da se obrati Jovanovićevoj pre odlaska u krevet.

Međutim, javnost je ostala šokirana kada je čula da je MMA borac priznao da mu je u jednom periodu nakon Mioninog ulaska u rijaliti „Elita“ zbog stresa koji mu je priredila sa Nenadom Aleksićem Ša iskočila alergija po celom telu.

INFO

Foto: Printscreen/TV Pink/youtube.com

Stanislav Krofak i Miona Jovanović Elita 7

– Zamisli, nešto mi je bilo lice i ja bio u nekoj dvorani, ja se čujem sa gazdom i on mi kaže deset ljudi dobilo šugu… Ja odem na pregled, a ja to dobio zbog stresa, on meni kaže: „Reši to za tri dana“. Kaže da sam od stresa dobio… I za tri meseca mi reši i problem sa licem – rekao je Stanislav svojoj bivšoj devojci, koja je ležala u krevetu i slušala ga.

BONUS VIDEO: