03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STANISLAVA STIGLO PROKLETSTVO? Miona pod uticajem CRNE MAGIJE u Eliti, otkriveni JEZIVI DETALJI o aferi!

STANISLAVA STIGLO PROKLETSTVO? Miona pod uticajem CRNE MAGIJE u Eliti, otkriveni JEZIVI DETALJI o aferi!

Pre dve večeri, Miona Jovanović i Stanislav Krofak su se venčali pred kamerama, a nakon ceremonije su se uputili na svoj „medeni mesec“ van imanja u Šimanovcima, gde su zajedno proveli noć. Nakon što su uživali u bogatoj večeri, odlučili su da započnu „Igru istine“, tokom koje je pevačica pitala MMA borca o čuvenoj aferi dron. 

Stanislav joj je ispričao da se u tom periodu, želeći da joj dostavi poruku da je napolju sve u redu, nije se dalo, kao da je neka više sila umešala ruke. 

Foto: Printscreen/TV Pink/youtube.com

Stanislav Krofak i Miona Jovanović

 

Ja sam tad uzeo dron, nisam platio skup, uzeo sam i dođem tu, ja sam trebao uzeti dve baterije, krenuo sam oko dva sta, bio sam tu u četiri, bila je zima i već se počelo smračivati. Kada sam ga podigao sa pismom, on je pao gore, uzmem napišem pourku markerom, i vidim sve, šeta se po dvorištu, čim ga spustim do nekog nivoa, ja gubim sliku. Mislio sam da ga spustim i ostavim tu i pobegnem. Problem je što ima odašiljač i automatski se vraća nazad. Ja ga drugi put dignem, i vetar krene da duva i odnese ga, nije mogao i tu se baterija ispraznila, kad su videli, drugi put, oni (obezbeđenje) su došli i ja sam otišao – otkrio je Stanislav. 

Podsetimo, na društvenim mrežama se dosta spekulisalo da je Miona pod crnom magijom, da se zbog toga odrekla ljubavi zbog života i upustila se u preljubu sa Nenadom Aleksićem Ša. Međutim, jasno je da su u pitanju samo nagađanja, ali po Krofakovoj priči, mnoge čudne stvari su se desile. 

BONUS VIDEO: