05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STANISLAV KROFAK U LOŠEM STANJU! Hitno mora na OPERACIJU, sve se ZAKOMPLIKOVALO!

STANISLAV KROFAK U LOŠEM STANJU! Hitno mora na OPERACIJU, sve se ZAKOMPLIKOVALO!

U rijalitiju „Elita“ nedavno se desio veoma emotivan trenutak kada je Stanislav Krofak poverio svoju brigu bivšoj devojci Mioni Jovanović. Naime, Stanislav je otkrio Mioni da će po izlasku iz rijalitija morati hitno da ide na operaciju nosa kod poznatog beogradskog plastičnog hirurga. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog toga što je Stanislav otkrio da je povredio nos tokom MMA borbe.

Stanislavova odluka da se podvrgne operaciji nosa nakon povrede tokom MMA borbe izazvala je brojne reakcije među publikom rijalitija „Elita“. Mnogi su izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje, ali i podršku za hrabrost koju pokazuje predstojećim medicinskim zahvatom.

Foto: Printscreen/TV Pink/youtube.com

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

Čim budem izašao imam u planu da vidim moje, da završim šta imam oko posla i onda idem na operaciju nosa. Rekao mi je Đedović za tog hirurga poznatog u Beogradu, kod njega ću da idem – ispričao je Stanislav. 

Povreda nosa tokom borilačkog sporta može imati ozbiljne posledice po zdravlje sportiste. Nos, kao jedan od najizloženijih delova lica u borbi, često je meta udaraca i povreda. Stanislavova odluka da se obrati stručnjaku za plastičnu hirurgiju ukazuje na ozbiljnost povrede i potrebu za adekvatnim medicinskim tretmanom.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak Elita 7

 

Miona Jovanović, Stanislavova bivša devojka, pružila je podršku u ovim teškim trenucima. Njihov razgovor o Stanislavovoj budućoj operaciji nosa pokazuje da su održali prijateljski odnos uprkos prethodnim emotivnim turbulencijama.

BONUS VIDEO: