21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STANISLAV JAVNO OČITAO BUKVICU MAJI, OVE REČI ĆE JOJ ODZVANJATI U GLAVI: Hladan tuš, Krofak presekao za sva vremena!

INFO

Nakon medijski praćenog raskida sa Majom Marinković, Stanislav Krofak se povukao u svoju teretanu u Zagrebu kako bi se posvetio svojoj fizičkoj kondiciji i prebrodio emotivni period koji je usledio nakon raskida. Iako je Maja nedostupna za komentare, Stanislav je aktivan na društvenim mrežama, gde redovno deli svoje trenutke iz teretane i poruke o samopouzdanju.

Nakon završetka veze sa Stanislavom, Maja Marinković je nestala sa društvenih mreža, ostavljajući mnoge fanove u neizvesnosti. Iako je bila aktivna u medijima tokom veze sa Stanislavom, Maja je sada odlučila da se povuče iz javnosti i zadrži tajnovitost oko svojih emotivnih procesa. Ipak, tišinu je prekinula sinoćnim oglašavanjem iz noćnog provoda, a kasnije uveče odlučila je da obraduje muške fanove provokativnim snimkom u kupaćem. Marinkovićeva je ispozirala na plaži, a nema sumnje da je ovaj snimak nastao tokom letovanja sa Krofakom.

 

 

Ubrzo se i Stanislav oglasio, pa podelio citat, koji je svima privukao pažnju, jer se tiče poverenja, te su mnogi povezali upravo sa njegovim iznenadnim raskidom sa Majom. Nije isključeno da je Marinkovićeva imala problem upravo sa poverenjem, te da je razlog prekida veze bilo baš to:

– Ne polaži račune nikome… Ne pravdaj se. Ne forsiraj istinu. Ako ti ne veruju, onda ti nisu ni potrebni – glasio je citat, koji je Stanislav podelio putem svog Instagram profila.

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak

BONUS VIDEO: