19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STANISLAV I VANJA UHVAĆENI NA DELU, MAJA ĆE IZGORETI OD BESA! Krofak namagarčio Marinkovićevu, nije svesna šta je čeka!

STANISLAV I VANJA UHVAĆENI NA DELU, MAJA ĆE IZGORETI OD BESA! Krofak namagarčio Marinkovićevu, nije svesna šta je čeka!

Maja Marinković i Stanislav Krofak nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik nakon završetka „Elite“, pa njihov status veze za sada nije jasno definisan, a jedan od glavnih problema u njihovom odnosu jeste bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, sa kojom je Krofak neprestano u kontaktu.

Kako su otkrili nedavno u emisiji „Narod pita“ Maja je ljubomorna zbog Stanislavove komunikacije sa Vanjom, a Krofak nije spreman da prekine priču sa njom, jer ima sasvim korektnu relaciju i ne smatra da Maja treba to zamerati.

– Nakon svega smo došli u emisiju „Narod pita“, i tu smo rekli jedno drugome sve što smo imali. Ja sam joj nakon toga rekao da je gotovo i dogovorili smo se da možemo piti kafu i čuti se, sve možemo, ali sve u granicama normale. Ne želim pritisak. Ja joj dam ruku, a ona me uzme za vrat. Ne volim taj pritisak – dodao je Stanislav Krofak za Pink.

 

 

Iako mu je Maja zamerila odnos sa Vanjom, čini se da su Pantera i Nenadova bivša sve bliži, pa je Vanja javno podržala njegovo gostovanje i lajkovala mu fotografiju iz te emisije, čime je jasno stavila do znanja da se ne obazire na Majine komentare i kritike.

Videćemo kako Maja reaguje na ovakav odnos Vanje i Stanislava i da li će možda prerasti u nešto više, a jedno je sigurno – Krofaku je bitnija komunikacija sa Ignjatovićevom, nego toksiračan odnos sa Majom, koja je ljubomorna na svako žensko koje mu se približi.

BONUS VIDEO: