07/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STANISLAV DAO MIONI ULTIMATUM, ALI GA JE POGAZILA: Hteo da joj OPROSTI prevaru u Eliti, a onda je saznao OVO!

STANISLAV DAO MIONI ULTIMATUM, ALI GA JE POGAZILA: Hteo da joj OPROSTI prevaru u Eliti, a onda je saznao OVO!

Tokom prethodne emisije ,,Gledanje snimaka“ voditelj Milan Milošević izvukao je priznanje iz Stanislava Krofaka o ultimatumu koji je hteo da da Mioni Jovanović. Naime, poznato je da je Miona prevarila Stanislava sa Nenadom Aleksićem Ša, ali kako je Krofak ispričao, on je hteo da oprosti sad već bivšoj devojci, ali mu ona nije dala izbora. 

Ono što je dodatno uništilo šansu za pomirenjem jeste to što Miona, po rečima Stanislava, nije želela, pa i nije joj dozvoljeno da obavi razgovor sa njim po njegovom ulasku u rijaliti ,,Elita“. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Venčanje Mione Jovanović i Stanislava Krofaka u Eliti

 

– Zna se da sam ja precrtao Mionu nakon što je odbila da razgovaramo, ali smatram da bi taj razgovor tad promenio stvari – kazao je Stanislav.

– Što učesnici u velikom broju misle da je tebi Mione žao? – upitao je Milan.

– Ja ovu Mionu sad ne poznajem. Meni je žao kad vidim neke stvari. Nije mi jasno ono što ona sada dopušta – istakao je Stanislav.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

– Da li je istina ovo što Ša govori da tebi stvara problem to što ti Stanislav nije prišao i molio da pričate? – upitao je Milan.

– Naravno da nije. Istina je da ja neke stvari nisam dopuštala napolju, a da Ša jesam dopustila. Najviše sam se isponižavala u ovom odnosu – kazala je Miona.

Ostaje nam da vidimo da li će do kraja rijalitija Miona i Stanislav uspeti nasamo da porazgovaraju i da li će se pomiriti, jer po mišljenju mnogih kako takmičara, tako i gledalaca, među njima i dalje ima jake emocije i ljubavne vatre. 

BONUS VIDEO: