18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STANIJA I ASMIN U OSMICI?! „O našem honoraru za „Elitu“ svi zajedno mogu samo da sanjaju!“ Alibaba oktiro detalje PONUDE za novu sezonu!

INFO

Učesnica „Elite“ Žana Đorđević Omnia , koja je sinoć gostovala u emisiji „Narod pita“, između ostalog, žestoko je oplela i po Asminu Durdžiću, sa kojim je već vodila medijske ratove pre ulaska u rijaliti. Tako ga ni ovog puta nije štedela, ali se zato i on nakon njenog gostovanja na TV Pink oglasio, te joj zadao kontraudarac. 

Foto: RTV PINK printscreen

Žana Omnia u „Narod pita“ oplela po Alibabi

Žana presmešna karikatura od žene, može da mi se zahvali što je zbog mene dobila poziv u „Elitu 7“, pa sad hoće i osmicu – rekao je Asmin za Pink.rs, pa dalje poručio:

I da uđe, opet džaba, kiseli tamo, kao stari kupus, dosadna, prazna. Da razjasnimo nešto, o honoraru za „Elitu 8“ kakvu imamo Stanija i ja mogu svi učesnici zajedno da samo sanjaju! Razlika je u tome što mi imamo posao i život napolju, za razliku od te ispušene muštikle Žane koja tamo truli par sezona, a nebitna. Zanimljiviji sam ja napolju nego svi takvi ko Žana unutra. Ta bi d**e prodala da je pozovu u osmicu, a ne vredi 50€, jer je dosadna smaračica, gde samo pokupe takve propale likuše?! 

INFO

Foto: instagram.com/alibaba_durdzic

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić su zanimljivi i napolju i u rijalitiju

Ovim oglašavanjem Durdžić se izlanuo da on i Stanija imaju veoma ozbiljnu ponudu, ali nije pomenuo da li su je uopšte uzeli u razmatranje. Iako napolju, kako kaže, imaju život i posao, poznato je da je Dobrojevićeva uvek ranije pronalazila način i kompromis da se u popularnom rijalitiju pojavi bar na mesec dana.

Da li će to biti slučaj i ovog puta ostaje nam da ispratimo. 

BONUS VIDEO: