31/05/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

STAN JE PRODALA, DEO DALA ANI, DEO JE ZVEZDAN SPISKAO! Moka otkrio detalje o NEKRETNINI Zvezdanove majke, pa progovorio o naslednikom DAVLJENJU ljubavnice: Alfa mužjak to ne trpi!

STAN JE PRODALA, DEO DALA ANI, DEO JE ZVEZDAN SPISKAO! Moka otkrio detalje o NEKRETNINI Zvezdanove majke, pa progovorio o naslednikom DAVLJENJU ljubavnice: Alfa mužjak to ne trpi!

Foto: Starsport

Nakon agresivnog ponašanja Zvezdana Slavnića prema njegovoj ljubavnici Anđeli Đuričić, oglasio se i njegov otac Moka Slavnić.

– Mene interesuje samo jedna jedina stvar, a to je njegova ljubav sa Anđelom. Ostalo me ne interesuje, šta ću ja njemu u 46 godina da pričam kako da se ponaša? Obračuni sa Anom, to je njihova stvar. I jedno i drugo su idioti što to daju javno. Objektivno i pošteno, ne ulazim u njihov odnos, to neka oni reše. Nikad ne bih bio na njegovoj strani da je nešto loše radio – priča Moka, pa se osvrće na njegovo davljenje Anđele:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Moka o Zvezdanu

– Dobio bi dobre batine od mene za takve stvari, jer ja volim kada je on džentlmen. Ona ne može da stane. Voli je, i ona njega, to je tako zaljubljeno stvorenje u njega. Kako to ne vidi, da bude i on malo plastičniji. Nikad nije uradio ništa da ona prestane, a ona ne može da prestane. E onda, alfa mužjak to ne voli. Može kratko. Alfa mužjak to ne trpi. Nikada na drugi način on nije eksplodirao sem kad ona ne može da prestane. Ni to mu ne odobravam. Hiljadu puta sam rekao zašto on i ja nismo bili med i mleko. Zato što ga kritikujem. Beži, boli ga uvo da se druži sa ćaletom koji ga kritikuje. Sine izvuci nešto, znaš da te volim.

Moka je prokomentarisao i izjavu Zvezdanove majke Slavice da je prodala stan kako bi Ana Ćurčić otplatila dugove, a on tvrdi da nije sav novac otišao u Anine ruke.

– Naravno da znam. Ne može da se kaže da je prodala stan zbog Ane, ali je jedan deo para njoj dala. Verovatno da je drugi deo sj**ao Zvezdan. To ne znam, jer važno je naravno da ja to ne saznam. Kao i pre, kada je pravio s*anja, važno je da ja to ne saznam – priča Moka pa priznaje i da je kontaktirao produkciju kako bi stupio u kontakt sa sinom:

– Pokušavao sam, ignorišu me maksimalno. Okej, ako moja malenkost nije zaslužila da makar odgovor dobijem.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);