15/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠTA SE TAČNO DESILO ANDRIJANI LAZIĆ? FBI umešao prste, otkrivene najnovije informacije o slučaju tragično nastradale pevačice!

ŠTA SE TAČNO DESILO ANDRIJANI LAZIĆ? FBI umešao prste, otkrivene najnovije informacije o slučaju tragično nastradale pevačice!

Smrt Andrijane Lazić, koja se dogodila 10.01.2024. godine u Dubaiju, i dalje ostaje obavijena velom tajne. Izveštaj policije navodi da je reč o padu sa visine i nesrećnom slučaju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Porodica, posebno otac Nebojša Lazić, želi da sazna istinu o tome šta se zapravo desilo tog dana.

Foto: ST/Dragan Kadic, Instagram

Andrijana Lazić i Nenad Lazić Zenga

 

Mediji u Bosni prenose da su se pojedini pripadnici američkih i ruskih obaveštajnih službi zainteresovali za ovaj slučaj, posebno zbog Nebojše Lazića, koji je bio pripadnik MUP-a RS i učestvovao je u međunarodnim akcijama borbe protiv terorizma. Interesantno je da je smrt žena u Dubaiju retko predmet istrage, ali je Andrijanin slučaj bio izuzetak. Šef policije u Dubaiju je odlučio da zadrži Andrijanine drugarice radi dalje istrage, zbog sumnji u okolnosti pod kojima je došlo do smrti.

Foto: Shutterstock, Facebook, Pixabay.com

Andrijana Lazić Dubai

 

Osim toga, zvanično je potvrđeno da postoje barem dve kriminalno-obaveštajne grupe koje bi mogle biti zainteresovane za smrt Nebojšine ćerke, sa ciljem da ga emotivno destabilizuju i odvrate od poslova na kojima je bio angažovan. U istrazi su uključene i DEA i FBI, s ciljem da pronađu odgovore na pitanje „Šta se tačno desilo?“.

Andrijanina smrt ostaje zagonetka, sa mnogo nepoznanica i sumnji oko okolnosti pod kojima se dogodila. Porodica želi odgovore, a istraga je i dalje u toku, dok se različite obaveštajne službe angažuju kako bi rasvetlile ovaj tragičan događaj.

BONUS VIDEO: