31/05/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

SRPSKA ODBOJKAŠICA ČEKA DRUGO DETE SA KOLEGOM! Na krštenju sina pokazala trudnički stomak

SRPSKA ODBOJKAŠICA ČEKA DRUGO DETE SA KOLEGOM! Na krštenju sina pokazala trudnički stomak

Srpska odbojkašica Stefana Veljković upriličila je slavlje povodom krštenja dvogodišnjeg naslednika Luke sa suprugom Srećkom Lisincem, poznatim srpskim odbojkašem.

Tom prilikom Stefana je pokazala trudnički stomačić i otkrila da je rođenje drugog deteta vrlo blizu.

Zablistala je u nedelju trudna Stefana Veljković u poodmakloj trudnoći, a srećni roditelji su u Vrnjačkoj Banji proslavili sa najdražima krštenje dvogodišnjeg Luke.

Stefana važi za jednu od najlepših srpskih sportiskinja, a svoje srce je pre pet godina poklonila kolegi Srećku Lisincu.

Svetska i evropska šampionka u odbojci, kao i olimpijska vicešampionka i njen suprug, evropski prvak u odbojci, sa oko 200 zvanica su proslavili jedan od najradosnijih dana u životu svakog roditelja.

Za sjajnu atmosferu bili su zaduženi pevačica Ivana Milenković i orkestar Aleksandra Petrovića, a ponosni roditelji nisu skidali osmeh sa lica ceo dan.

Stefana i Srećko su jedan od najpoznatijih odbojkaških parova u svetu, a da li će i Luka krenuti njihovim stopama i postati uspešan bloker, pokazaće vreme…

– Sigurno je samo da ima predispozicije, da li od mene, da li od Srećka, da li zajedničke, ali ima ih neminovno. Mislim da je najbitnija podrška, kao što smo je Srećko i ja imali kada smo bili mali. Čime god Luka bude želeo da se bavi imaće našu podršku. Naravno, videće kada odraste što smo uradili, možda će tata još da igra, ja sigurno neću. Sigurno će biti ponosan na nas, možda će imati želju da se i on oproba. Neću insistirati da i on bude sportista. Najbitnije mi je da bude srećan i zadovoljan, ma čim da se bavi – rekla je prošle godine Stefana.

Autor: