21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

Srpkinji dečko nestao na par dana, a onda mu ona proverila telefon: Zbog onog što je videla, sledila se u mestu

Srpkinji dečko nestao na par dana, a onda mu ona proverila telefon: Zbog onog što je videla, sledila se u mestu

Mobilni telefon, Foto: Tamara Trajković

Distanciranje jednog od partnera nikada nije dobra stvar, posebno kada se ponašanje pretvori u misterioznu i zabrinjavajuću enigmu. Trenutno se s takvom situacijom suočava jedna Srpkinja čiji se dečko, kako navodi, počeo sumnjivo ponašati.

Požalivši se na čudno ponašanje svog dečka, u anonimnoj objavi na Reditu, jedna devojka iz Srbije objasnila je da je muškarac počeo da nestaje na nekoliko dana bez najave a da kad se vrati, odbija da objasni gde je bio. Zbog nedovoljnih informacija, probala je sama da sazna šta se dešava, te saznala šokantne stvari.

„Zadnjih par meseci se osećam kao da se sve više udaljuje, ne samo od mene nego čitave zajednice. Sve je počelo pre 3-4 meseca kada je počeo odjednom da najavljuje kako će kampovati jedan dan po raznim lokacijama daleko od gradova i ljudi. Bila sam u redu sa tim u početku jer je redovno bio u kontaktu sa mnom i njegovima dok je kampovao ali sada je počeo odjednom da nestaje na nekolika dana, bez ikakvog kontakta ili najave. Ovo radi 2-3 puta mesečno i ne mogu da shvatim zašto.

„Drže puške a pred njima mrtva divlja svinja“

Kada ga pitam uvek prosipa istu rečenicu – ‘sve je u redu, samo želim da se povežem sa prirodom’ i stalno izbegava pitanje zašto ne komunicira ni sa kim i ne nosi mobilni… Kada sam pogledala SD karticu njegovog GoPro-a koji nosi za slikanje videla sam slike njega i nekog nepoznatog momka kako drže puške, dok je pred njima mrtva divlja svinja. Kada sam imala priliku da ga pitam šta radi na ovim ‘avanturama’ samo mi je rekao sakuplja voće i lekovito bilje i uživa u prirodi. Nije nikada pomenuo reč o lovu, niti o oružju. Ubija me ovo ponašanje od brige i stresa. Šta da radim?“, pitala se devojka na kraju objave.

„Molim te beži odatle“

U komentarima su joj korisnici ponudili različite savete ali i teorije zavere. Neki su je savetovali da ozbiljno porazgovara sa partnerom i zahteva jasna objašnjenja, dok su drugi sugerisali da proveri sve njegove aktivnosti i razmisli o mogućnosti da li ipak nešto veliko krije.

„Je l’ se tebi čini da je lik kojem nije prirodno i normalno da može i hoće sa tobom o svemu da komunicira otvoreno i opušteno, osoba koja će ti biti dobar doživotni partner i saputnik? Ako da, ćuti i guslaj, onda ti je posao da trpiš ovakve stvari. Ako ne…u vezi si sa njim da utrošiš vreme da nisi sama“, „Previše sam čitala ovakve priče. Ako nije sekta onda je nešto još gore. Molim te beži odatle“, pisali su joj oni.