28/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

SREĆNE VESTI U DOMU GLUMAČKOG PARA: Očekuju PRVO DETE, radosne vesti podelili na ŠOKANTAN način!

SREĆNE VESTI U DOMU GLUMAČKOG PARA: Očekuju PRVO DETE, radosne vesti podelili na ŠOKANTAN način!

Slavni glumački par Robert Patinson i Suki Voterhaus uskoro će postati roditelji. Srećnu vest podelila je Suki, dok je nastupala na festivalu u Meksiko Sitiju. Suki, koja se bavi i modelingom i pevanjem, otvoreno je priznala da Robert i ona čekaju prvo dete, što je izazvalo oduševljenje fanova.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suki Voterhaus i Robert Patinson

Dok je pozornica svetlucala, Suki je istakla da je posebno odabrala ovu odeću kako bi skrenula pažnju od važnog događaja koji se dešava u njihovom životu.

Nisam sigurna da li sam uspela u tome – našalila se ona.

Page Six je preneo da je par ranije pripremio izjavu u kojoj su otkrili da su presrećni što će osnovati svoju porodicu. Ovim su potvrdili glasine koje su se pojavile prošlog meseca, kada su se zajedno pojavili na dodeli nagrada „GO“ u Los Angelesu. Suki i Robert su u vezi već pet godina, ali svoju romansu uglavnom drže u tajnosti. Prvi put su se zajedno pojavili u javnosti u decembru prošle godine, kada su prisustvovali modnoj reviji Diora u Gizi, u Egiptu. Nedavno su se preselili u svoj zajednički dom, što je Suki otkrila u jednom od intervjua.