18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SRCE JE OSTALO NA TERENU: Poznate ličnosti se ODMAH oglasile nakon UZBUDLJIVE utakmice naših košarkaša protiv Amerikanaca (FOTO)

Vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije nažalost doživela je poraz od Sjedinjenih Američkih Država u uzbudljivom polufinalnom meču. Naši momci igrali su hrabro i uporno vodili, ali su na kraju ipak izgubili, za samo četiri poena razlike. Iako je ishod utakmice razočaravajuć, svi se slažu da su naši Olimpijci pokazali izuzetnu borbenost i dostojanstvo na terenu, što je izazvalo lavinu podrške i ponosa širom društvenih mreža.

Na društvenim mrežama su se pojavile brojne poruke podrške i ponosa od strane poznatih ličnosti. Pevačica Milica Pavlović izrazila je svoje ponosno oduševljenje igrom naših košarkaša i istakla da sa nestrpljenjem iščekuje borbu za bronzu.

Momci, bravo! Ovako se bori za svoju zemlju! Ponosni smo na vas! Ćekamo bronzu! Idemo dalje – napisala je Pavlovićeva, dok je njen primer sledila i glumica Anđelka Prpić je u svom komentaru opisala našu reprezentaciju kao prave „šmekere“:

Šmekeri! Carevi! Legende!

Reper Mihajlo Veruović Vojaž javno se zahvalio našoj reprezentaciji na izvanrednoj igri.

Što se mene tiče, zlato je naše! Srce je na terenu ostalo, ponosno smo svi – istakao je Vojaž uz emitkon zastave Srbije, a pevačica Ana Sević zaključila da „ne pobeđuju uvek bolji“:

Foto: printscreen/instagram

Vojaž se oglasio nakon utakmice Srbije protiv SAD

Bravo, momci! Kakva igra! Zmajevi! Bolji ne pobeđuju uvek. Niko ne treba nigde da se takmiči dok se Americi ne uvedu anti-doping testovi.

Reper i nekadašnja rijaliti zvezda, Nekad Marinković Gastoz, poručio da je ovo bila jedna od najuzbudljivih utakmica koje je ispratio.

Pa, ja ne znam. Ovo je bila tekma, iskreno. Je*em mu… – napisao je Gastoz.

BONUS VIDEO: