26/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SRBI U GRČKOJ UMALO OSTALI BEZ AUTOMOBILA! Kad su se vratili sa plaže, ŠOKIRALI se šta su zatekli! UPOZORENJE ZA SVE KOJI IDU U GRČKU!

INFO

Na stranici Grčka Info oglasila se jedna članica koja je podelila svoje šokantno iskustvo nakon što su nepoznati napadači pokušali da obiju njihov automobil dok su boravili na divljoj plaži.

– Danas su pokušali da nam obiju auto na jednoj divljoj plaži između Sivirija i Furke. Pajserom su hteli da otvore suvozačeva vrata od krova krivljenjem i iskrivili su ih dosta –  izjavila je članica grupe za Grčka Info.

Foto: printscreen/facebook

Post Srpkinje na Grčka.info

 

Srećom, automobil je bio opremljen alarmnim sistemom koji je verovatno uplašio pljačkaše i sprečio dalju štetu.

– Verovatno ih je alarm zaustavio. Ovde dolazimo godinama. Pri tom je parking dosta veliki i ravan i nalazi se odmah do puta – dodala je.

Nažalost, napadači su odustali samo od obijanja vrata, ali su pokušali i krađu goriva iz automobila.

– Hteli su i gorivo da nam uzmu jer je poklopac bio otvoren. Apel svima da vode računa gde parkiraju. Baš smo razočarani jer volimo divlje plaže a danas nam je tek drugi dan – rekla je ova Srpkinja.

U komentarima ispod objave, drugi korisnici su izrazili podršku i zahvalnost što je članica grupe podelila svoje iskustvo, ističući važnost pažljivog izbora mesta za parkiranje kao mera prevencije.

Inače, veliki broj turista iz Srbije iskoristio je sam početak sezone za odlazak u popularna grčka letovališta,a sudeći po utiscima za Grčku nam ove godine trebaju „debeli“ novčanici. Kako kažu ,u jednom restoranu brze hrane imaju čak tri cene za giros, dok se cene za dve ležaljke i suncobran kreću od 12 do 15 evra. Više o ovome pročitajte ovde.

Bonus video