22/02/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SPREMNA SAM DA UNIŠTIM MATORU! Anita zapretila RASKRINKAVANJEM: Sanja te je varala sa svima, nemoj da otkrijem TAJNU o Stankovićki što si mi ispričala!

SPREMNA SAM DA UNIŠTIM MATORU! Anita zapretila RASKRINKAVANJEM: Sanja te je varala sa svima, nemoj  da otkrijem TAJNU o Stankovićki što si mi ispričala!

Haos oko Jovane Tomić Matore i Anite Tomić ne jenjava danima, a sada je Anita pokazala zube i zapretila bivšoj da će je totalno raskrinkati. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

Naime, Matora je van sebe otkako je Anita rekla da je spremna da je uništi, te da javnost sazna sve Matorinoj bivšoj devojci Sanji Stanković. Kako Anita sama kaže, Matora je njoj poverila jednu tajnu o Sanji, koja nije nimalo naivna.

Mislim da je Sanju više volela, nju je prikrivala u mnogim stvarima, spremna sam da je rskrinkam totalno, pošto je bezobrazna – rekla je Anita.

Ja sad treba da se natežem šta si ti opraštala i radila sa bivšima. Ti si najmorbidnija osoba i ne voliš me. Volela si me, udala se i iz te ljubavi i straha si krila i iz straha ostala sa Mateom – rekla je Matora.

Ti si se udala za mene, a nisi me volela – rekla je Anita.