05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SPREMITE SE ZA DISKVALIFIKACIJU NENADA ALEKSIĆA ŠA: Mionino SAOPŠTENJE o Stanislavu preti da napravi ozbiljan KARAMBOL na imanju!

INFO

Tokom ove nedelje, u rijaliti programu, učesnici su se bavili pitanjem priznavanja grešaka u vezi sa ulaskom u nove emotivne odnose dok se još uvek osećaju emocije prema bivšim partnerima. Marko Đedović je postavio pitanje Mioni Jovanović o njenom ponašanju prema Stanislavu Krofaku u poređenju sa njenim ponašanjem prema Nenadu Aleksiću Ša, što je izazvalo zanimljivu raspravu.

Naime, Stanislav je istakao da je Miona promenila svoje ponašanje tokom vremena, dok je Ivan Marinković dodao da ponašanje zavisi od toga kako neko drugi izaziva određene emocije u osobi.

Nije mi dao povoda – rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7 Zadruga

Nije tačno, on ju je pustio da se tako ponaša – rekao je Stanislav

Dolazimo do onoga što smo pričali, to je ono kako ko izazove u tebi, tako se ponašaš – dodao je Ivan.

Ja kada sam ušao ona je imala drugo ponašanje, nije smela da priča ništa, a zadnjih dana je krenula da psuje i da odgovoara, počela je realnost – dodao je Stanislav.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7 Zadruga

Miona, da li si više volela Stanislava ili Ša – upitao je Đedović.

Pa, ne bih bila sa Ša da ga ne volim. Logično je da Ša više volim, a ja da želim mogla bih da budem sa njim – dodala je Miona.

Ona zna kako ja živim i zna da ja ne bih prešao preko nekih stvari, ona zna da ja ne bih bio sa njom posle svega, a ja da sam hteo mogao sam da budem sa njom, e sada ona može svašta da priča, ja preko tih stvari neću preći nikada. Ona ima emociju prema njemu, ali to nema poente. Osoba koja je jednom uradila nešto, uradiće još jednom – dodao je Stanislav.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7 Zadruga

BONUS VIDEO: