03/10/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

SPREMA MU SE TUŽBA! Velja Pečenjara bez problema i dalje hara benzinskim pumpama! ZA NEVERICU ŠTA ČOVEK RADI!

SPREMA MU SE TUŽBA! Velja Pečenjara bez problema i dalje hara benzinskim pumpama! ZA NEVERICU ŠTA ČOVEK RADI!

Čovek koji se predstavlja kao Velja Pečenjara ponovo hara na benzinskim pumpama i od vozača koji obično voze skupe automobile traži pozajmicu za gorivo u iznosu od tri do pet hiljada dinara!

Na društvenim mrežama pokrenula se polemika oko sve većeg broja ljudi koji su prevareni, a žele da se udruže kako bi pokrenuli kolektivnu tužbu protiv njega.

– Ovih dana ponovo je postala aktuelna priča o Velji Pečenjari, koji operiše u Beogradu i okolini. Obično prilazi u skupim i dobrim kolima, sa tužnom pričom kako ima problem i traži pare za gorivo jer kod sebe nema para. Obećava da će vratiti, da ostavite broj telefona, daje vam svoj i uz sve to obećava vruće pečenje – navodi se u jednoj lozničkoj grupi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Tu se navodi i da je Velja Pečenjara ovu priču „prodao“ i jednom Novosađaninu koji je u trenutku poverovao, sažalio se i nasuo mu goriva za 3.000 dinara.

– Pošto mu je sve ovo smrdelo, sačuvao je račun, izguglao ovu priču i saznao da je prevaren. Nisu u pitanju pare već želja da se ovakvoj „gospodi“ stane na put – piše u objavi i stoji da je Novosađanin slučaj prijavio policiji, ali da bi sve bilo validno, pošto se radi o malo sumi, mora da nađe još par prevarenih, da to bude kolektivna prijava.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);