19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SPORTSKI SEKTOR RADI PLANSKI: Svaki potez je unapred isplaniran za ovaj letnji prelazni rok!

INFO

Jako dobro „pliva“ ekipa Leminda u okviru Jablaničke okružne lige, i svi se u klubu nadaju da će na „istom talasu“ nastaviti i u predstojećem periodu.

Liga se u novoj sezoni deli na dve grupe, pa će biti jako zanimljivo videti kakvi će biti sastavi istih, kao i kako će se klubovi snaći u novom sistemu. Što se tiče sastava Leminda i aktuelnog letnjeg prelaznog roka, promovisan je Aleksandar Mitić kao prva letnja akvizicija, a sada je stigla potvrda novih pojačanja.

Drugo pojačanje i povratnik u porodicu leskovačkih „Metalaca“, igrač koji je vrlo dobro poznat leskovačkom fudbalskom okrugu. Lazar Todorović je prethodnih šest meseci nastupao za ekipu Bratstva, sa kojom je uspeo da se izbori za plasman u viši rang, obećao je da će se vratiti i sada je to ispunio. Reč je o klasičnom „plejmejkeru“ koji se najbolje snalazi na centralnom delu terena. Pre odlaska iz Leminda bio je na učinku od sedam golova i četiri asistencija na 12 utakmica.

Treći letnji novajlija je odlični defanzivac Marko Janković, doskorašnji fudbaler Jedinstva iz Grdelice. U dosadašnjoj karijeri Janković je nastupao za Moravac Orion (mlađe kategorije), Kumarevo i Marjan iz Male Biljanice. Pored štopera Janković može da odgovori zadacima i na poziciji zadnjeg veznog, ali i levog beka.

Sekretar Leminda, Aleksandar Bujić za naš portal povodom transfer aktivnosti poručio je:

– Dolazak Mitića, povratak Todorovića i angažovanje Jankovića su dosadašnji potezi koje smo napravili u letnjem prelaznom roku. Mislim da smo napravili dobre transfere, i trenutno smo u potrazi sa još nekim pojačanjem. Nećemo gomilati igrački kadar, već ćemo dovoditi samo ono što nam je stvarno potrebno. 

BONUS VIDEO: