03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠOKANTNO! Stanislav se UVUKAO Mioni u KREVET – sve su bliži POMIRENJU!

ŠOKANTNO! Stanislav se UVUKAO Mioni u KREVET - sve su bliži POMIRENJU!

Stanislav Krofak i Miona Jovanović, par koji je sinoć izgovorio sudbonosno „da“, trenutno uživa u medenom mesecu u hotelu „Elite“. Nakon ceremonije, Miona je pozvala kozmetičarku da joj sredi nokte, dok je Stanislav odlučio da se malo odmori u njihovom zajedničkom krevetu.

Dok kozmetičarka vredno radi, Stanislav se opušta u krevetu u kojem je Miona sinoć spavala. Ova neobična situacija sigurno će izazvati različite reakcije i postaviti pitanje kako će se dalje odvijati njihov boravak u hotelu.

 

Sinoć su Stanislav i Miona, pred matičarkom Milicom Kon, izgovorili sudbonosno „da“. Ceremonija je bila emotivna, a njihova odluka da zakorače u brak oduševila je i učesnike „Elite“ i milione gledalaca.

Ovaj par definitivno zrači ljubavlju i srećom, a njihova odluka da se venčaju sigurno će im doneti mnogo lepih trenutaka u budućnosti.

Dok kozmetičarka radi na Mioninim noktima, Stanislav se opušta u njihovom zajedničkom krevetu. Ovo neobično ponašanje sigurno će izazvati različite reakcije, a mnogi se pitaju kako će se Miona osećati kada sazna šta je njen suprug uradio.

Foto: Printscreen/TV Pink/youtube.com

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

Ostaje nam da ispratimo dalji razvoj situacije i vidimo kako će se par snaći u ulozi bračnog para. Srećom, video-prilog će nam pružiti dodatne detalje o njihovom boravku u hotelu „Elite“.

Stanislav Krofak i Miona Jovanović definitivno su privukli pažnju javnosti svojim neobičnim ponašanjem tokom medenog meseca. Njihova ljubavna priča sigurno će i dalje izazivati interesovanje, a javnost sa nestrpljenjem očekuje da vidi šta će se dalje dešavati sa ovim mladim bračnim parom. U međuvremenu, ostaje nam da pratimo detalje njihovog boravka u hotelu „Elite“ putem video-priloga koji će nam otkriti više o njihovim avanturama.

BONUS VIDEO: