20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠOKANTANO! Jodžir pred Elitu 8 dobio TAJNE INSTRUKCIJE, uhvaćen sa KLJUČNIM ČOVEKOM na pregovorima! (FOTO)

INFO

Spaktakularno otvaranje rijalitija ,,Elita 8″ desilo je za vikend, dosta se spekulisalo da će se na imanju u Šimanovcima naći i crnogorski influenser Jovan Radulović poznatiji kao Jodžir. Kako se to nije desilo, gledaoci su ostali šokirani, budući da je on na Instagram profilu objavio snimak kako se rastaje sa porodicom, zbog čega su u verni fanovi rijalitija pomislili da ulazi. 

Međutim, na društvenoj mreži Instagram pokrenule su se nove glasine, da Jodžir ipak ulazi, ali ovog vikenda u ,,Elitu 8″, a te spekulacije je podgrejala fotografija koju je objavio na storiju. Naime, Jodžir je poziorao sa bivšim takmičarom rijalitija, Markom Janjuševićem Janjušem, te su mnogi pomislili da je otišao po instrukcije ili da je bivši košarkaš preko Jovana hteo da pošalje poruku bivšoj devojci Aneli Ahmić. 

Foto: Instagram.com

Jovan Radulović Jodžir i Marko Janjušević Janjuš

 

– „A, i ovaj otišao po instrukcije“, „Jaško poslao Aneli poruku preko Jodžira“, „Gle ovu braću, biće ovo luda sezona, jedva čekam subotu da uđe“, „Ovaj ako uđe, devojke će biti na opasnim mukama, ne bila njegovoj ženi u koži“ – bili su samo neki od komentara na Instagram stranicama. 

Pored influenserskog posla, malo ko zna da je Jodžir bio reprezentativac karate tima Jugoslavije, potom Srbije i Crne Gore, da bi na kraju predstavljao Crnu Goru.

Porodični život i supruga Irena

INFO

Foto: Instagram.com

Jovan Radulović Jodžir Instagram

 

Jodžir je oženjen Irenom Radulović, koja je novinarka i voditeljka. Sa svojom suprugom Irenom, Jovan ima sina Relju i ćerku Irinu, sa kojima često snima videe i deli ih sa svojom publikom. Njihova porodična dinamika privlači pažnju javnosti, a Jodžir se trudi da kroz svoj rad pokaže svoju posvećenost porodici i važnost porodičnih vrednosti.

Neobične činjenice o Jovanu Raduloviću

Jovan je postao poznat i po viralnom snimku na kojem grli najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, a zatim mu ispriča vic koji ih je obojicu nasmejao. Osim toga, Jodžir je jednom prilikom otkrio javnosti informaciju o svojoj zaradi kao influenser, ističući da može da zaradi između 15 i 18 hiljada evra mesečno. Ova informacija je izazvala pažnju javnosti, jer je Jodžir istakao da je među najplaćenijim influenserima u Crnoj Gori, ali da postoje i oni koji zarađuju više od njega.

BONUS VIDEO: