23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠOK PRIZNANJE MILJANE KULIĆ: Zbog ovih reči svi misle da će ponovo ispasti BUDALA!

INFO

Miljana Kulić odgovorila je na pitanje voditelja Darka Tanasijevića o svojoj intuiciji. Ona je priznala da nije trebala da bude sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, dok za Darijana Radomirovića misli da je iskreno voli. 

Miljana, šta tebi govori intuicija? – pitao je Darko.

Imala sam intuiciju da ne treba da budem sa Zolom ali je ipak nisam slušala jer tako u ljubavi ne znam da stavim kočnicu. Takođe se sećam da sam napisala Kariću da će Iva Grgurić da pobedi odmah na početku rijaltija i to se i desilo. Imala sam predosećaj za mamu, imala sam neku lošu intuiciju da nešto sa mamom nije u redu i ispostavilo se da ima neku upalu na pankreasu, tako da sam mnoge stvari predvidela u svom životu – rekla je Miljana.

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

Kada si napravila pravu odluku slušajući intuiciju? – pitao je Darko Tanasijević.

Nikada, zato što je ne slušam, intuicija mi je govorila jedino za Bebicu da je loš i da ne treba da budem sa njim i ako su svi govorili drugačije i na kraju me je intuicija dobro služila. Tokom boravka u Eliti mi govori da imam teorije zavere ogromne, dovode me do totalnog rasula, u stanju sam da zbog tih zavera doživim nervne slomove, uvek mislim da me neko popreko gleda i da je ceo svet po tome. Mislim da me Darjan voli i da mu je stalo do mene, neke stvari otkucaji srca i ostale stvari su jako strastvene, koliko god ispadao budalasto mislim da me ipak voli, u njegovom zagrljaju se osećam dobro. Takođe sam znala da ne slušam majku za Ivana Marinkovića i imala sam osećaj da to neće uspeti, sto puta sam joj rekla da me pusti na miru – govorila je Miljana.

INFO

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

BONUS VIDEO: