19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠOK PREOKRET U ELITI: Anita dala ŠUT-KARTU Anđelu, posle RASKIDA želi samo jedno!

INFO

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković poslednjih nekoliko dana imaju ozbiljne turbulencije u svojoj ljubavnoj vezi, a svađe su sve češće . Iako su nedavno imali veliku svađu, preko koje su jedva uspeli da pređu i pronađu zajednički jezik, izgleda da mir nij e dugo trajao, pa su se noćas ponovo žestoko posvađali. 

Anita se posvetila svojoj drugarici Slađi Lazić da ne planira da toleriše Anđelovo ponašanje i česte svađe koje im se dešavaju. Čak je priznala i da je poslednji sukob nije preterano pogodio i da sve što želi je raskid u miru, bez dodatnih problema i rasprava, koje se inače dešavaju u odnosima. 

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Slađa Lazić

Kad se ljudi vole sve bude okej na kraju, pokačili ste se i proći će – rekla je Slađa.

Ma ne pada mi na pamet da se svađam svake nedelje – rekla je Anita.

Izguraćemo mi to sve do kraja, jeste maj malo teži mesec ali proći će sve, samo treba da ostanemo hladne glave. Rekao je Anđelo da će da sprema neke kiflice za nas večeras, samo nemoj da se nerviraš – govorila je Slađa.

Ne sekiram se, sad sam lagana, nemam o čemu da pričam, samo na miru da raskinemo i to je to – rekla je Anita.

INFO

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Slađa Lazić

Nemoj to da pričaš ženo, četiri meseca ste zajedno. Pomire se ovi koji su se vređali najstrašnije. Ja neću njega da vređam, Bože sačuvaj, niti je on meni uradio nešto loše, niti ja njemu – rekla je Anita Stanojlović.

BONUS VIDEO: