05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠOK! Na dan VENČANJA pojavile se fotografije iz prošlosti Mione i Stanislava sa VERIDBE – OVO su KRILI od javnosti?

INFO

Pevačica Miona Jovanović i njen bivši dečko Stanislav Krofak će danas izgovoriti sudbonosno ,,Da“ pred matičarem i svedocima, dok je njen sadašnji dečko Nenad Aleksić Ša preuzeo ulogu kuma. 

Međutim, dok svi nestrpljivo čekaju da se Miona i Stanislav uzmu i postanu prvi mladenci ,,Elite 7″ na društvenoj mreži Instagram su se pojavile njihove zajedničke fotografije. Naime, ono što je mnogima privuklo pažnju jeste da su Miona i Stanislav u belo obučeni, pa su mnogi pomislili da je on nju verio, te da je pevačica tada bila u venčanici.

 

 

Međutim, kako se ne vidi jasno šta je nosila na sebi, budući da je istaknut samo gornji deo fotografije, ne može se sa sigurnošću tvrditi. Mada, podsetimo da su Miona i Stanislav priznali da ga ona nije prevarila, da su njih dvoje imali dogovor da on za Novu godinu uđe sa prstenom i da je veri pred milionskim auditorijumom, a potom i da je ženi po izlasku iz rijalitija ,,Elita“. 

Zbog toga su mnogi pomislili da su njih dvoje već obavili veridbu, ali Veliki šef i produkcija su im omogućili da veliko slavlje i gala svadbu imaju baš pred milionima gledalaca, od kojih mnogi navijaju i dalje za tu ljubav. 

Foto: Photo: Antonio Ahel/ATAImages, shutterstock

Stanislav Krofak, Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša

 

Ostaje nam da vidimo kako će proteći današnji dan, da li će doći do nekih nepredviđenih situacija zbog reakcija Nenada Aleksića Ša ili će Miona uživati u danu koji je oduvek maštala. 

BONUS VIDEO: