20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠOK, IVAN MARINKOVIĆ SE POVLAČI IZ RIJALITI SVETA! Doneo konačnu odluku I ZVANIČNO POTVRDIO!

ŠOK, IVAN MARINKOVIĆ SE POVLAČI IZ RIJALITI SVETA! Doneo konačnu odluku I ZVANIČNO POTVRDIO!

Večeras na televiziji Pink biće emitovano novo izdanje popularne emisije „Narod pita“, koja obećava da će pružiti uzbudljive trenutke i intrigantne razgovore. Glavna zvezda večerašnje epizode biće Anita Stanojlović, pobednica rijalitija „Elita 7“, a najavljen je kao gost i Ivan Marinković, njen poznati protivnik iz prethodnih sezona.

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović

Ivan Marinković, koji je tokom svog boravka u Beloj kući bio jedan od Anitinih najvećih neprijatelja, nedavno je postigao primirje sa porodicom Kulić. On i Miljana su nakon rođendana sina Željka sve vreme zajedno u Nišu, što je značajan korak u pomirenju. Međutim, i pored toga, njegove nesuglasice sa suprugom Jelenom Ilić Marinković i dalje traju. Najnoviji sukob između njih odigrao se tokom njenog gostovanja u emisiji, kada se Ivan uključio putem telefona.

 

Foto: Instagram.com/Ivan Marinkovic

Ivan Marinkovic

Svi su očekivali da će Ivan Marinković biti prisutan u večerašnjoj emisiji, ali je iznenada objavio na društvenoj mreži Instagram da se neće pojaviti.

– Iz opravdanih razloga večeras neću biti u emisiji ‘Narod pita’, vidimo se uskoro u istoj – napisao je Ivan u svom storiju na Instagramu. Ova odluka je razočarala mnoge njegove obožavaoce koji su se nadali da će prisustvovati uzbudljivom susretu između njega i Anite.

Iako Ivan Marinković neće biti u emisiji, to ne umanjuje uzbuđenje zbog nastupa Anite Stanojlović, koja će odgovarati na pitanja gledalaca i raspraviti brojne zanimljive teme. Emisija „Elita Narod pita“ i dalje obećava dinamičan i intrigantan program, sa ili bez prisustva Ivana Marinkovića.

BONUS VIDEO: