09/12/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

Šok-ispovest Marije Bulat o borbi s teškom bolešću: Doktori su mi dali nekoliko dana života! Dobro je da sam živa zbog dece, makar i u kolicima!

Šok-ispovest Marije Bulat o borbi s teškom bolešću: Doktori su mi dali nekoliko dana života! Dobro je da sam živa zbog dece, makar i u kolicima!

Supruga pevača Marka Bulata Marija Bulat kaže da je srećna što je danas živa, pre svega, zbog dece i najmilijih, pa se prisetila situacije kad joj je doktorka rekla da ima još 72 sata života! Ona je progovorila o teškoj borbi s dva autoimuna oboljenja i stanjem koje se zove limfadenopatija, a koje uzrokuje anemija, pa je objasnila kako je provodila dane u kolicima i pod terapijom.

Imam tešku anemiju nepoznatog uzroka, dva autoimuna oboljenja i limfadenopatiju, što izaziva moje anemično stanje. To je bolest krvi, koja predugo traje. Imala sam problem s kičmom, mnogo sam se gojila tokom trudnoće, a troje dece nije malo. Dok sam radila u policiji, radila sam posao u položaju koji nije baš pogodan za kičmu, trenirala sam tenis dugo i to je ostavilo posledice na leđa. Zašto koske same pucaju, to je nešto strašno.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Marko i Marija Bulat

 

Marija kaže da nikad zbog svog stanja nije padala u depresiju, te i da samoubistvo nikada nije dolazilo u obzir.

Bilo je trenutaka kad sam se slamala i padala u teška psihička stanja nalik depresiji, ali samo kad sam trpela bolove. Nikad nisam bila depresivna niti sam pomišljala na samoubistvo. Volim svoj život i guram dalje. Tek treba da dođem do pravih terapija, biće to mukotrpno, ali nisam ni prva ni poslednja koja je ovo doživela – rekla je Bulatova supruga. 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);