20/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠOK! Evo šta Janjuš radi dok je Aneli na KIRETAŽI! Procurio snimak iz Elite! (FOTO)

INFO

Aneli Ahmić, trudna takmičarka „Elite“, danas je napustila rijaliti i otišla na privatnu kliniku na Novom Beogradu, gde će abortirati svoje dete. Aneli je stigla nešto pre 11 časova na kliniku u pratnji obezbeđenja i reporterke iz „Elite“, vidno tužna i zabrinuta, a u jednom trenutku je počela da plače.

Dok Aneli čeka na kiretažu, kamere rijalitija „Elita“ zabeležile su šta radi Marko Janjušević Janjuš. Naime, jedna je sve vreme bila uprta u njega, a jasno se videlo da Janjušević i dalje spava.

Još uvek nema vesti o Anelinom abortusu, a ako sve prođe bez ikakvih komplikacija, Ahmićeva bi mogla da bude vraćena u rijaliti već danas.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš spava dok je Aneli na kiretaži

Podsećanja radi, Ahmićeva je sinoć takmičarima „Elite“ priznala da je donela konačnu odluku da abortira.

– Rekla sam ja to već. Odlučila sam da ću se očistiti i naravno da mi je teško – rekla je Aneli.

– Ti si svesna koliko je tvoja situacija ispraćena, a da li si sigurna u svoju odluku i šta je prelomilo – pitala je voditeljka.

– Donela sam odluku ovde, kako je sve prolazilo ovih dana, bio je ponedeljak onaj kada sam skočila i rekla to, naravno da to tada nisam mislila. Ja sam dala vremena da razmislim, osećam i dalje grižu savesti. Odlučila sam i sutra idem na to, to je definitivna odluka, ne želim više da razmišljam o tome – rekla je Ahmićeva.

– Je l’ si sigurna i je l’ se plašiš – pitala je Ivana.

– Sigurna sam 100 odsto. Govorila sam uvek da želim još jedno dete, sada više to ne želim, sve što želim je da se posvetim Nori… Postoji dosta rečenica, u glavi nisam bila 100 odsto sigurna, ja sam razmišljala mnogo sama sa sobom i sklapala sam da moram to da napravim, ali mi nije dalo da kažem da idem. Ali, kada ovi ljudi komentarišu, realno komentarišu, onako kako bih ja posavetovala svoju prijateljicu. Ja bih to svakoga savetovala jer je bolje da deca ne rađaju u nezdravom okruženju. Nora bi bila ta koja bi bila zapostavljena, ja sam došla s jednim ciljem i da izađem trudna i da rodim sebi dete, ne bih mogla da se 100 odsto posvetim njoj – rekla je Aneli, a potom je ustao Janjuš, koji je bio na ivici suza:

– Otrpilike sam video da je to njena odluka, ona odlučuje o svemu, ne znam šta bih joj rekao, zajedno smo došli do toga, složiću se da je to dobro u tom momentu, ja sam govorio uvek da je pedeset-pedeset, kako god da je odlučila, neka bude tako. Ja sam rekao da možda opet ima neke nade, govorio sam da ne radi to, ali sad već gledam drugačije. Mislim da je obostrani postupak, ja sam prema njoj sve vreme osečao ljubav ne znam šta drugo da kažem – istakao je Janjuš.

BONUS VIDEO: