18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠOK-BOMBA OSMANA KARIĆA! Zbog ovoga je Stefan zauvek OTKAČIO Terzinu Sofiju, priznao kad ulazi u „Elitu 8“

INFO

Stefan Karić se uselio u subotu veče u „Elitu 8“, a nakon kraćeg napuštanja rijalitija zbog zdravstvenih problema, vratio se u Belu kuću i nastavio svoje učešće. Ekipa portala INFO kontaktirala je sa Osmanom Karićem, Stefanovim ocem, koji je za naš portal prokomentarisao njegovu učešće, ali i ostale učesnike rijalitija.

Što se tiče Stefanovog učešća u rijalitiju, za sada sam zadovoljan, mada je suviše kratak period njegovog bitisanja tamo. Nadam se da će se pokazati uz najboljem svetlu, ali kao i sami znate, to je zatvoren prostor, različiti ljudi i ćudi, situacije iz časa u čas – započeo je Osman za naš portal.

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/Antonio Ahel. pixabay.com

Osman analizirao Stefanovo učešće i progovorio o mogućoj romansi

Osman je prokomentarisao Stefanovo odnos sa Sofijom Janićijević, koja je flertovala sa Stefanom, a onda brzo prešla na zauzetog Borislava Terzića Terzu.

Sofija je lepa devojka, mada lepota i nije presudna kod Stefana. Ona bi trebalo da ima harizmu, da pleni i da ima svoj stav. Kod Sofije ja to nisam prepoznao. Njena izjava da joj se sviđa Gastoz, Stefan, Mateja, a sad i Terza, ugasila je Stefanovu želju, ako je uopšte imao prema njoj. Na nju je sigurno tačku kao nepodobnu osobu za bilo kakvu intimniju ili ljubavnu vezu – istakao je Karić, pa otkrio da li bi neko devojku iz „Elite 8“ voleo da vidi kao snajku:

Što se tiče učesnica rijalitija koju bih možda želeo za snajku, tu ću već biti uzdržan. Sve su lepe na svoj način, mada ukusi su različiti, tako da to ostavljam Stefanu kao odluku, ako je uopšte ima.

INFO

Foto: ST/Vladimir Lukić

Osman otkrio zbog čega Stefana ne zanima Sofija

Osman nam je otkrio i da li neko od učesnika ima potencijal da postane „glavna priča“ Elite 8.

Za sad nemam favorita, rano je donositi takve zaključke, svi su mi okej. Još uvek smo na samom uvodu u situaciju, razrada nas očekuje za jedno 15 dana.

Na samom kraju, otkrio nam je da li postoji mogućnost da uđe u rijaliti.

Za moj ulazak sigurno postoji mogućnost, naravno, ako stefan bude izdržao do Nove godine, što mu od srca želim. Tada ću sigurno doći na imanje kao njegova podrška i jedan od roditelja, da mu poželim srećnu Novu godinu. Šalim se ja malo, reći ću samo da ja nisam za rijaliti, dosta toga sam prošao tokom života da bih sada dozvolio u ovim godinama sebi taj luksuz – poručio je Osman za Republiku.

INFO

Foto: ST/Vladimir Lukić

Osman će posetiti „Elitu 8“ tokom Nove godine, kao i svake godine

BONUS VIDEO: