20/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PRESAVILA TABAK! Pevačica podnela krivičnu tužbu protiv Dušana i Nate Vukadinović!

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PRESAVILA TABAK! Pevačica podnela krivičnu tužbu protiv Dušana i Nate Vukadinović!

Kako saznaje Kurir, pevačica je preko svog advokata u tužbi navela da su Dušan i Nata putem sredstava javnog informisanja, to jest medija, naneli štetu njenom ugledu jer su iznosili neistinu o njoj. U odštetnom zahtevu je, navodno, navela da traži da joj njih dvoje isplate ukupno milion i sto hiljada dinara, što je približno oko 9.500 evra.

Zakonom o krivičnom postupku predviđena kazna za uvredu je od 40.000 do 100.000, ali ako je delo izvršeno putem medija, onda je kazna od 150.000 do 450.000 dinara. S obzirom na to da je u ovom slučaju tako bilo, Snežanin advokat je u tužbi zatražio da Dušan i njegova majka Nata Đurišićki plate po 450.000 dinara, kao i naknadu štetu od 200.000. U pitanju su maksimalne kazne koje zakon predviđa. Sud može da usvoji ovaj predlog u celosti ili delimično, nakon što se sagledaju sve okolnosti i kada svi budu dali izjave – naveo je izvor Kurira.

Đurišićka juče nije odgovarala na naše pozive. Ona je više puta izjavljivala da će se afera „mito“ okončati na sudu i da će pred nadležnim institucijama dokazati da je nevina i da su je Vukadinovići lažno optužili.

Podsetimo, kada je Dušan ispao iz daljeg takmičenja „Zvezda Granda“, oglasio se za medije i rekao da mu je njegova mentorka Snežana Đurišić tražila novac kako bi prošao u sledeći krug. Potom je isto to ponovila i njegova majka Nata, koja je tvrdila da joj je pevačica lično tražila pare.

Foto: printscreen/RTV Pink

Dušan Vukadinović

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);