08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SMRTNI SLUČAJ UZNEMIRIO UČESNIKE ELITE: Najnovija vest izbezumila ukućane, hvataju se za glavu od šoka!

INFO

Na samom početku prošlonedeljne emisije „Pitanja novinara“, voditelj Darko Tanasijević javno je izrazio saučešće aktuelnom učesniku „Elite“ Darijanu Radomiroviću, čiji je otac, nažalost, danas preminuo. Darjan, nakon što je tragična vest saopštena uživo u programu, završio je u suzama za crnim stolom, dok su cimeri pritrčali da ga uteše.

Nakon što se smirio, Radomirović je ustao i s knedlom u grlu priznao da isprva nije imao snage da prihvati tužnu vest o očevoj smrti, kao ni saučešće.

– Darijane, čuo sam loše i tužne vesti, meni je žaista zao svega, želim iz sveg srca da ti izjavim saučešće – rekao je voditelj „Elite“.

– Izvini, malopre nisam mogao da primim saučešće, nisam verovao. Nisam primio informaciju do trenutka dok je nisam izgovorio – rekao je Darijan drhtavim glasom uživo u programu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darijan Radomirović

 

U Beloj kući je nastao haos danas, kada je Marko Janjušević Janjuš napao Snežu Kušadasi, koja nije izjavila saučešće bivšem dečku Darijanu Radomiroviću.

– Da li si mu izjavila saučešće? – pitao je Janjuš.

– Njemu i njegovoj majci ne, koji problem imaš? – uzvratila je ona.

– Sa kim mi ovde boravimo? Čoveku nisu saučešće izjavila, tata mu je umrom, a ne stric – vikao je Janjuš.

– Ja sam bratu i stricu, a na njemu i njegovoj majci. Nisam ja folirant kao vi, osudite me. Ne mogu da uradim nešto što ne osećam, nemam empatiju – govorila je ona.

– Sram te bilo, tata mu je umro – urlao je Janjuš.

BONUS VIDEO: