13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SLUČAJ ANE VOLŠ DOBIJA OBRT! Suspendovan inspektor koji je vodio istragu o ubistvu Beograđanke u SAD!

SLUČAJ ANE VOLŠ DOBIJA OBRT! Suspendovan inspektor koji je vodio istragu o ubistvu Beograđanke u SAD!

Inspektor koji je vodio istragu o ubistvu Beograđanke u SAD suspendovan je zbog propusta i malverzacija u drugoj istrazi kojom je rukovodio. Ova suspenzija može ozbiljno da utiče na tok istrage i mogla bi dovesti do preispitivanja dokaza koji su prikupljeni.

Propusti u istrazi

Policajac Majkl Proktor, ključni svedok i glavni istražitelj u slučaju ubistva Ane Volš, bio je suspendovan zbog propusta u drugoj istrazi kojom je takođe rukovodio. Ova suspenzija stavlja pod znak pitanja njegovu pristrasnost i može dovesti do izuzeća iz celog predmeta.

Značaj suspenzije

Advokati odbrane najavljuju da će iskoristiti suspenziju inspektora Proktora da diskredituju istragu protiv Brajana Volša. Takođe, suspenzija može dovesti do preispitivanja svih dokaza koje je Proktor prikupio u istrazi ubistva Ane Volš.

Sumnje u pristrasnost

Advokat Brajana Volša razmatra mogućnost podnošenja zahteva za izuzeće inspektora Proktora iz slučaja, zbog sumnje u njegovu pristrasnost. Ovo bi značilo isključenje ključnog svedoka i istražitelja iz celog predmeta, što bi značajno uticalo na ishod suđenja.

Advokat Brajana Volša, najavio je da odbrana razmatra sudu da podnese zahtev za izuzeće inspektora Proktora, zbog sumnje u njegovu pristrasnost. U slučaju Volša to bi značilo da bi mogao da iz celog predmeta bude isključen glavni istražitelj i ključni svedok protiv osumnjičenog. Nema sumnje da će advokati odbrane suspenziju iskoristiti da diskredituju istragu koju je vodio Proktor – prenose mediji i dodaju da se iz sudskih spisa vidi da je upravo ovaj inspektor potpisao krivičnu prijavu za ubistvo Ane Volš i svoj potpis stavio na prikupljene dokaze.

Kontrola dokaza

Bivši državni tužilac izražava zabrinutost zbog malverzacija inspektora Proktora, ističući da će svaki dokaz koji je potpisao biti podvrgnut kontroli. Ovo dodatno komplikuje situaciju u istrazi ubistva Ane Volš i stavlja pod znak pitanja verodostojnost prikupljenih dokaza.

Uloga suspendovanog policajca

Suspendovani policajac imao je istu ulogu u slučaju ubistva policajca i u slučaju ubistva Ane Volš – potpisivao je zapisnike i uručivao naloge za pretres na osnovu kojih su prikupljani dokazi. Ova činjenica dodatno komplikuje obe istrage i postavlja pitanje verodostojnosti dokaza.

– Proktorove malverzacije u slučaju policajca predstavljaju razlog za zabarinutost u slučaju Volš. Svaki dokaz koji je potpisao biće podvrgnut kontroli – rekao je za američke mediji bivši državni tužilac. U slučaju ubistva policajca i u slučaju ubistva Ane Volš, suspendovani policajac imao je istu ulogu – potpisivao je zapisnike i uručivao naloge za pretres na osnovu kojih su prikupljani dokazi.

Optužbe protiv Brajana Volša

Brajana Volša optužuju za ubistvo supruge Ane Volš, čije telo do danas nije pronađeno. On je prvobitno prijavio njen nestanak, ali je nakon pretresa kuće optužen i za njeno ubistvo, što dodatno komplikuje ovaj slučaj.

BONUS VIDEO