15/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SLOBA OBJAVIO SLIKE ŽENA I DEVOJČICE ZA KOJU SE SUMNJA DA JE DANKA: Odmah reagovao nakon SAOPŠTENJA austrijske policije (FOTO)

Vesti

Pevač Sloba Radanović nije ostao ravnodušan na vest o Danki Ilić (2) i video-snimku na kojem se sumnja da je nestala devojčica iz Bora. Austrijska policija je danas, 3. aprila, apelovala na svoje građane da ih odmah kontaktiraju ukoliko uoče devojčicu za koju se snimnja da je malena Danka ili dve žene koje su snimljene na tramvajskoj stanici u Beču 30. marta, a to je podelio i Radanović. On je na svom profilu objavio post posvećen potrazi devojčice i dve žene, čime je apelovao na javnost.

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović objavio slike žena i devojčice za koju se sumnja da je Danka

Današnje saopštenje austrijske policije ne znači da je za ženama sa snimka izdata poternica, niti su osumnjičene za otmicu male Danke. U ovom trenutku austrijska policija pokušava da utvrdi identitet žena, odnosno deteta sa snimka, kako bi definitivno potvrdila da li je ili nije reč o nestaloj Danki. „U medijima kruži i informacija da je austrijska policija pokrenula istragu protiv majke male Danke zbog navodne otmice deteta, što nije istina“, otkriva izvor.

Podsećanja radi, mala Danka nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga. Pevač Sloba Radanović, ali i mnoge druge javne ličnosti, gotovo svakodnevno dele objave i vesti koje se tiču malene Danke Ilić, dvojčice (2) koju čitava Srbija traži već punih 9 dana.

BONUS VIDEO: