08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SLOBA IZVREĐAO POBEDNIKA EVROVIZIJE, pa ga razapeli na mrežama: Sve je bolje od KOKOŠINJCA u kom si varao ženu!

INFO

Pevač Sloba Radanović ponovo je na društvenim mrežama izvređao učesnike Evrovizije, a naročito pobednika Nema, Švajcarca koji se izjašnjava kao nebinarna osoba. Sloba je Nema nazvao antihristom i nakazom, a sve zbog toga što je nakon pobede nastupio sa vencem na glavi.

Foto: Tanjug/AP

Nemo, pobednik Evrovizije

Iz godine u godinu imamo priliku da vidimo kako ovo postaje sve veće smeće od takmičenja – napisao je prvo, pa dodao:

Nismo, niti ćemo ikada biti ovo. Ako je ovo svet, neka smo mi konzervativci.

Nakaza sa vencem koji simbolizuje Hristov venac od trnja. Ni ne znaju koliko ne znaju, pomamili se antihristi – dodao je Radanović.

Ovo je iznerviralo pojedine korisnike društvene mreže Iks (Tviter), koji smatraju da Sloba nema prava da morališe. 

Slobice, sve ovo je bolje od onog kokošinjca u kom si učestvovao i varao ženu na pola metara od sebe, veruj mi! – napisala je jedna korisnica, koja je podelila Slobine objave.

U komentarima je izbio pravi rat između onih koji su se složili sa Slobinim mišljenjem i onih koji su najstrašnije osudili pevača zbog toga što uvek komentariše neheteronormativne ljude koji nastupaju na popularnom takmičenju.

Sa druge strane, njegova bivša supruga Kija Kockar navijala je za Švajcarca.

Ja sam bila za Švajcarsku, svidela mi se pesma i vajb. Bila sam i za Ramondu, žao mi je što smo na 17. mestu. Sve je to politički. Meni se Teya Dora odmah dopala. Nema ko ne može da se pronađu u toj pesmi, prelepa je pesma i poruka. Da je otišla prošle godine bila bi mnogo više u centru pažnje, ove godine su neke druge stvari bile u centru pažnje – rekla je Kija.

BONUS VIDEO: