23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SLAVLJE U DOMU NADEŽDE I TOME: Srećne vesti podelili javno, čestitke stižu sa svih strana!

Vesti

Danas je poseban dan za pevačicu Nadeždu Biljić i njenog partnera Tomu Panića – njihov sin Long proslavlja četvrti rođendan. Mali Long je kroz svoje prve godine prošao kroz teške izazove, ali danas konačno uživa u detinjstvu.

Ponosni roditelji su podelili sreću sa javnošću, a uz predivan snimak sa emotivnim trenucima malog Longa, posvetili su mu najdivnije reči: 

Od samog tvog rođenja mi smo ti poželeli dug i srećan život, a ti, sine, živi svoj život. Srećan rođendan našem Longu. Vole te mama i tata – poručili su mu roditelji uz predivan snimak sa emotivnim trenucima malog Longa.

Nadežda Biljić je nedavno u emisiji „Ispovest“ otvoreno govorila o najtežem životnom periodu, rizičnoj trudnoći i teškom porođaju u sedmom mesecu, kao i odgajanju sina koji je prvih 11 meseci svog života morao da se hrani na sondu.

Nadežda je otkrila da je njen sin Long hitno rođen carskim rezom, a da je već prvog dana morao da bude prebačen sa Narodnog fronta na Institut za neonatologiju. Mali Long je proveo četiri meseca na Institutu, gde je bio pod pažnjom doktorki i sestara koje su se brinule o njemu.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nadežda Biljić

Podsetimo, Nadeždu Biljić život nije mazio, a nedavno je u jednoj emsiji pričala o najtežem životnom periodu, rizičnoj trudnoći, kao i odgajanju sina koji je prvih 11 meseci svog života morao da se hrani na sondu.

BONUS VIDEO: