15/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SLAVLJE U DOMU NADEŽDE BILJIĆ! Evo kako je obeležila ovaj dan, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

SLAVLJE U DOMU NADEŽDE BILJIĆ! Evo kako je obeležila ovaj dan, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Pevačica Nadežda Biljić čestitala je na poseban način rođendan svom partnerku Tomi Paniću, s kojim je dobila sina Longa. Ona je na Instagramu napisala koliko ga voli, pa mu je poželela da se od sada manje nervira. 

Ljubavi moja najveća na svetu. Srećan ti rođendan. Želim ti da mi budeš zdrav (bez stresa) ako je to moguće. Da budeš srećan svaki dan, da te okružuju samo ljubav i poštovanje da kraj tebe budu samo pravi prijatelji i sledeće godine u ovo vreme da idemo znaš već gde, obećao si! Da meni ispuniš želju! Volim te najviše i više od najviše – napisala je Nadežda Biljić, a čestitke su samo stizale što preko društvenih mreža, što uživo. 

Foto: instagram/nadezdabiljic

Toma Panić i Nadežda Biljić čestitka

 

Inače, Nadežda je nedavno u jednoj emisiji pričala o tome da je jednu pesmu, koja će se naći na novom albumu, posvetila sinu Longu, a njene reči su raznežile mnoge. 

– Kada sam prvi put čula pesmu „Pričaj mi o njoj“ potpuno sam znala da je odličan izbor, ali kada sam čula pesmu „Živi svoj život sine“ emotivno me je slomila i znala sam da je to pesma koju želim da posvetim svom sinu. Ta pesma nosi mnogo jaku poruku, a verujem da će publika prepoznati emociju, jer sam je zaista otpevala iz duše. Plakala  sam kao kiša, a svi dobro znaju kakve sam poteškoće imala sa sinom, odnosno zbog njegovog narušenog zdravlja. Bila je to velika borba, iz koje smo na kraju izašli kao pobednici. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.