25/08/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SKANDALOZNO! Anđelo će šutnuti Anitu kad joj uzme 50.000 evra, mama Ljilja je pristala na igru sina zarad novca!

INFO

Anđelo Ranković planira da izvuče što više novca od devojke Anite Stanojlović, a onda će je šutnuti kao da nikad nisu bili zajedno. Maneken, koji je već pola godine u vezi s bivšom ženom Jovane Tomić Matore, nije planirao da ostane s njom u spoljnom svetu, sve dok nije osvojila prvo mesto i postala dobitnica nagrade od 100.000 evra. On je sada skovao plan kako da se domogne polovine para, a onda će nestati iz njenog života.

Anđelo Ranković je jedan veliki glumac i taktičar, koji samo gleda korist u ljudima. On nema drugare, drugarice, a da od njih nema neku vajdu ili bilo šta što može da mu koristi. Kad je bio deo prve sezone „Zadruge“, iskoristio je naivnu Teodoru Džehverović da postane zapažen i ostane u rijalitiju što duže. Ona nije imala para, ali nešto kod nje mu se svidelo. Svi znate da Anđelova mama Ljiljana odlučuje koja devojka je dobra za njenog mezimca, a koja nije. Tako je Teodora, po njoj, bila devojka lakog morala, nepodobna za njihovu kuću. Kad je mama Ljiljana donela sud, morao je odmah da je ostavi – počinje priču osoba bliska menekenu i njegovoj porodici, pa nastavlja dalje o njegovom planu.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Anđelo je ubeđen da je zaslužan za Anitinu pobedu

Anita je devojka koja ima burnu prošlost, a jedva da ima 20 godina. Uspela je da rodi dete i ostane samohrana majka, da se odrekne rođenog oca i stupi u lezbo-brak. Ima tu još mnogo toga, ali je sve to uspela vešto da sakrije. Možete misliti kakvo mišljenje tek ima mama Ljilja o Aniti. Čim je došao kući, prvo jutro posle finala „Elite“, majka se obrušila na Anđela: „Sine, da te pita mama, da li si ti normalan? Kako uvek nalaziš te kurvice? Prvo ona Džehva, pa sad ova mala što ima dete ko zna s kim. Ruše ti ugled i lepotu. Nemoj mama da te uči šta je dobra devojka, a šta ne. Kod ove je jedino dobro što sada ima para“. Ipak, on je mami otkrio plan – nastavlja izvor blizak Rijalitiju dobro upućen u dešavanja u domu Rankovića.

Anđelo je ubeđen da je on zaslužan za Anitinu pobedu i da nije bilo njega, da ona ne bi došla ni do finala. On smatra da ju je oprao od lezbo-priče i da ju je narod prihvatio uz njega. Iako je planirao da je ostavi odmah po završetku „Elite“ jer je ne voli, kad je shvatio da je uzela 100.000 evra i da je zlatna koka, Anđelo je osmislio pakeni plan i kako da se na lukav način domogne para. Rekao je mama Ljilji da će prvo da naplati to što joj je pomogao, te da će tek onda da je ostavi. Ranković smatra da je pola novca njegovo, odnosno, 50.000 evra. Izvućiće joj pare za nova kola, garderobu, putovanja i renoviranje stana, a onda će je šutnuti. Svestan je da neće moći da joj uzme pare kao pare, ali siguran je da će mu ona platiti sve što bude želeo – završava izvor blizak Anđelu.

BONUS VIDEO: