19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SKANDALČINA VEKA! Miona imala AFERU sa ovim tamičarem Elite 8, KRIJE od Ša istinu, ISPLIVALE NJIHOVE PREPISKE!

SKANDALČINA VEKA! Miona imala AFERU sa ovim tamičarem Elite 8, KRIJE od Ša istinu, ISPLIVALE NJIHOVE PREPISKE!

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ušli su u ,,Elitu 8″ iako su govorili da neće i da im je super napolju. Oni su rekli da im je veza jaka i da ne može niko da je poremeti, a kako se piše, pevačica od repera krije veliku tajnu. 

Naime, Miona nije očekivala da će u rijaliti zajedno sa njima ući i drug Filipa Cara, Božo Franić, sa kojim se ona pre tri godine dopisivala i to dva meseca. Božo se takođe postavio tako da Mionu ne poznaje, a pitanje je kada će tikva pući. 

Miona se sledila još na lekarskom pregledu kada je ugledala Franića. Pravila se da ga ne poznaje, kao i on nju. Ša nema pojma da su oni razmenjivali poruke pre tri godine i to je bilo intezivno dopisivanje dva meseca. Božo je prestao da se javlja Mioni i ona ga je tada blokirala. Sada je bila u šoku kada ga je uugledala, bojala se da joj ne priđe, pa se tačno videlo da se na lekarskom ponaša čudno, da se sklanja. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Božo Franić ušao u Elitu 8

 

On za sada ćuti, ne verujem da je štiti, možda samo čeka trenutak kada će reći da su se dopisivali. Realno, bilo bi joj pametnije da je odmah rekla sve svom dečku, da kasnije ne bude scena, ali je ona prećutala. Biće tu svega kada Ša sazna, a ja ne verujem da će Božo da ćuti do kraja i da ne progovori o tome. Koliko znam, nisuz razmenjivali tada slike, ali je bilo komunikacije oko toga da se vide i lično upoznaju. Mislim da i Car zna za tu priču, ali nije na njemu da o tome govori. Ma, Miona se baš zeznula što nije odmah na lekarskom kada ga je videla rekla Ša da su imali prepisku, to je bilo pre tri godine, ne znam što krije – govori izvor za Star. 

BONUS VIDEO: