08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SKANDALČINA PRED SUPERFINALE ELITE! Marko Đedović ocrnio ČLANA PRODUKCIJE!

INFO

Pred sam kraj rijalitija „Elite“, učesnik i nekadašnji voditelj ovog programa, Marko Đedović, udario je na kolegu Darka Tanasijevića. Naime, Đedoviću se ne dopadaju Darkove emisije koje vodi sredom, a sa njim se složio i Anđelo Ranković.

Ma, idi bre. To su najdosadnije emisije, kad on dođe. Toliko dosadno da nemam reči – rekao je Marko svom prijatelju Anđelu.

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Đedović opleo po Darku

Snimak se vrlo brzo proširio po društvenim mrežama, a Tanasijević se još uvek nije oglasio.

INFO

Foto: TV Pink/printscreen

Darko Tanasijević

Inače, i voditelj Milan Milošević je, gostujući u utorak u emisiji „Amidži šou“, govorio o odnosu sa Tanasijevićem, te potkačio mlađeg kolegu. 

Pričamo… Pričamo poslovno, ali blokirali smo se kada sam otišao s Pinka. Bolje ovako, šta bi nas pitali ovako da se odblokiramo – našalio se Milan, a gledaoci su pretpostavili da to nije jedini razlog.

INFO

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević

Međutim, kada je Milan u istoj emisiji upitan da bira kome bi dao otkaz, odabrao je najmlađu koleginicu.

Nemojte da me uhapsite… Kom kolegi da dam… Da moram… Pa hajda da bude najbezbolnije, koleginica koja je poslednja došla, Maša Mihailović. Ja sam oduševljen njom, ali eto – priznao je Milan Milošević, a Maša se odmah oglasila za Republiku:

Naravno da se ne ljutim, to je samo igrica. S drugim kolegama se duže poznaje i radi i njegova reakcija je skroz normalna. Svakako mislim da sam ja neko ko mu tu izjavu ne bi zamerio jer se najmanje poznajemo. I ja bih isto uradila na njegovom mestu, ne dam svoj telefon nikome – istakla je voditeljka „Elite“ kroz smeh za Republiku.

BONUS VIDEO: