23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SKANDALČINA! Janjuš završio kod Aneli u KREVETU nakon ABORTUSA – Scena iz Elite koja se svima SMUČILA!

SKANDALČINA! Janjuš završio kod Aneli u KREVETU nakon ABORTUSA - Scena iz Elite koja se svima SMUČILA!

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš saznao da se Aneli Ahmić vratila sa abortusa, odlučio je da se obuče i da joj odmah priđe. Ona je otišla u kuću ,,Odabranih“ kako bi legla tokom dana i odmori, a Janjuš joj je prišao i seo kod nje u krevet. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš u krevetu

 

Pokušavajući da priča sa njom, Janjuš je sve vreme govorio Aneli da je iskreno voleo, ali mu je ona u jednom trenutku poručila da je ostavi na miru, da ne želi da razgovara sa njim. Janjušević je nakon nekog vremena ustao i otišao iz Anelinog kreveta. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš u krevetu

 

Podsetimo, takmičarka „Elite“ Aneli Ahmić juče je abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Ona je na kliniku stigla nešto pre 11 častova, a napustila je malo posle 15 časova.

 

Pratilo ju je obezbeđenje, koje ju je sve vreme držalo za ruku, prenosi „Blic“. Njena sestra Sita Ahmić oglasila se odmah nakon sestrinog abortusa.

 To je svakako bila njena odluka i na to ima pravo. Niko nema pravo da joj sudi ili sugeriše bilo šta. Mene je ovo veoma pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj. Mislim da joj je jako loše i da će ovo ostaviti veliki trag na nju – rekla je Sita, pa otkrila šta bi sada rekla sestri da može:

 Rekla bih joj da je to tako trebalo da bude, da je Bog to tako hteo… Da mora da bude jaka, nema druge… Šta je tu je – zaključila je Sita vidno potresena za „Pink.rs“.

BONUS VIDEO: