19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SKANDALČINA! Bebica raskrinkao Bojaninu prošlost, TRESU se Šimanovci, voditeljka ostala ŠOKIRANA!

SKANDALČINA! Bebica raskrinkao Bojaninu prošlost, TRESU se Šimanovci, voditeljka ostala ŠOKIRANA!

U večerašnjoj emisiji ,,Narod pita“ voditeljka Ivana Šopić ugostila je Bojanu Pavlović i Nenada Macanovića Bebicu. Odmah na početku emisije došlo je do žestokog sukoba Bebice i Bojane, te su jedno drugom uputile žestoke psovke i uvrede. 

Ivana je pokušavala sve vreme da smiri situaciju između Bebice i Bojane. Bebica je izneo poruke o Bojani, zbog kojih se ona vidno naljutila i razbesnela. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica i Bojana Pavlović u svađi u emisiji Narod pita

-Dečko je bio štićenik sela, odnosno Bojanin poznanik. Rekao je da nikada nije bio prijatelj sa njom, rekao je da je Bojana nasilna i da je nasrnula na vaspitačice. Nisam siguran koji je bio razlog svađe, bila je pravi inicijator svađa i spletki. Ona je dečka Marka Jovanova slala da prosi za nju – rekao je Bebica.

-Taj dečko je bio u mojoj kućici, ja sam njega branila i štitila, kada su god dolazili neke bitne ličnosti ukradena je torbica ta ženi, ja sam razgovarala sa njim jer je on jedini verovao. Meni ovo ne možete da namećete, mene ne zanima ko želi preko mene i mog imena da radi neke stvari. Ja nikada u životu nisam nasrnula na vaspitačicu, ti si došao da pričaš o tome. Ti si boravio sa mnom deset meseci, ti sada trebaš da pričaš što si prodao svoj obraz. Ja sam proizvod koji nema cenu. Ti si bio u orkestru i čekao Marka Đedovića da mahne palicom – rekla je Bojana.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović u emisiji ,,Narod pita“

-Ko je u orkestru? Tebe je Anđela unakazila – rekao je Bebica.

-Vi nemate argumente protiv mene, pa mi nameštate neke stvari – rekla je Bojana.

Bojana jel imaš neki dokaz da demantuješ ovo – rekla je Ivana.

-Ima dokaz, ja ću sve to pokazati. Ja njega ni ne slušam, pričam svoje, mene ovaj ne zanima. Meni je jasno što on gostuje sa mnom, presmešan mi je što je on došao sa dokazima da mene ocrniš. Kome me ocrnjujete više? Terete me za pljačku, ti si se ceo rijaliti družio sa mnom – rekla je Bojana.

 

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica u emisiji “Narod pita”

– Da li si igrala rijaliti sa Anđelom, jel si htela da pokradeš njene roditelje? – upitao je Bebica.

BONUS VIDEO: