30/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

SKANDAL U SAD! Uhapšen čuveni Srbin koji je TUKAO ženu! Supruga PRIJAVILA slavnog ŠAMPIONA!

SKANDAL U SAD! Uhapšen čuveni Srbin koji je TUKAO ženu! Supruga PRIJAVILA slavnog ŠAMPIONA!

Proslavljeni kanadski hokejaš srpskog porekla Milan Lučić (35) uhapšen je u Bostonu gde od leta 2023. godine ponovo igra za čuvenu franšizu Bruinse. Policija je privela poznatog sportistu zbog nasilja u porodici koje se dogodilo u subotu ujutru, a on se nekoliko dana kasnije pojavio na sudu kako bi bio saslušan zbog slučaja koji je prijavila njegova supruga.

Prema navodima američkih i kanadskih medija, Milan Lučić je fizički napao ženu, koja je odmah obavestila policiju o svemu što se dogodilo u njihovom domu. Osim izjave da je Lučić „napao i davio“ svoju suprugu, američki mediji došli su i do informacije da je poznati sportista u tom trenutku bio u alkoholisanom stanju, što su novinarima na licu mesta ispričali svedoci porodičnog nasilja o kojem se ovih dana piše među ljubiteljima hokeja i NHL-a.

Iz kluba se nisu bavili detaljima oko optužnice podnete protiv jednog od najpopularnijih igrača u timu, osim što su potvrdili da su u kontaktu sa porodicom kako bi pomogli odbranu Milana Lučića pred sudom.